Filters tonen

Luxe borrelplank

14 resultaten

|
Sorteer op:

Staat je een avond te wachten met gezelschap dat er een bourgondische levensstijl op nahoudt? Bestel dan een luxe borrelplank in de webshop van de Zuivelhoeve. Een luxe borrelplank bevat allerhande lekkernijen die je niet op iedere borrelavond tegenkomt, waardoor je jouw gasten echt wat unieks voorschotelt. De luxe borrelplank is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Je bepaalt zelf of worst overheerst op je luxe borrelplank, het een Italiaanse of Spaanse touch heeft of het een mengelmoes wordt van alles en nog wat.

Bestel je de luxe borrelplank van de Zuivelhoeve, dan heb je de mogelijkheid om de meegeleverde plank in bruikleen te nemen of hem tegen betaling te houden. Met name als je vaker van plan bent om een luxe borrelplank op te maken, is dat een geschikte optie. Lees nu meer over onze opties!

Een borrelplank luxe van de Zuivelhoeve

Vraagt men om een borrelplank met luxe bij de Zuivelhoeve, dan komen onze specialisten al vaak uit bij een variant zoals de wijn borrelbox. Bij dit pakket ben jij ‘in control’ als het gaat om de wijnkeuze, want met een fles Verdejo of Garnacha is de keuze reuze. Zo’n borrelplank met luxe bevat onder meer pindarotsen, die een ‘touch’ hebben van fudge. De Zuivelhoeve kaas uit dit pakket heeft lang gerijpt en proeft extra lekker met de dip die eveneens in het pakket zit.

De luxe borrelplank krijgt verder gestalte met het overheerlijke vijgenbrood, waar amandel aan toegevoegd is. De olijven, groen van kleur als altijd, zorgen voor een verrassend contrast, terwijl de baked round en mini fuetjes het geheel afmaken.

Waarom een luxe borrelplank?

Een luxe borrelplank geeft net dat beetje extra aan je avond, omdat je smaakpapillen worden blootgesteld aan smaken die nog niet bekend zijn. Daarnaast geef je jouw visite het idee dat je echt je best hebt gedaan en je je er niet makkelijk van af hebt gebracht. Zo zullen ze in hun nopjes zijn met de smaakvolle snacks die je aan ze presenteert en zal de tijd voorbijvliegen, terwijl jullie bijkletsen en intussen genieten van een goed glas wijn.

Een andere reden om te kiezen voor een luxe borrelplank van de Zuivelhoeve, hangt samen met het gemak dat een luxe borrelplank je oplevert. Je hebt namelijk alleen werk aan de opmaak ervan, want indien gewenst kan de plank gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Luxe borrelen

Heb jij alle borrelplekjes uit de omgeving al ontdekt en wil je wat anders proberen? Luxe borrelen begint bij de Zuivelhoeve! Ons assortiment bestaat uit verschillende varianten van de luxe borrelplank, waarbij je zelf de regie houdt over het product dat domineert. Bestel nu je favoriet!