Filters tonen

Koolhydraatarme borrelplank

5 resultaten

|
Sorteer op:

Koolhydraatarme borrelplank

Bij de Zuivelhoeve kun je borrelplanken en borrelboxen bestellen, maar je kunt ook zelf een borrelplank en borrelboxen samenstellen tot een koolhydraatarme borrelplank. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een koolhydraatarme borrelplank omdat je een koolhydraatarm dieet volgt of omdat je koolhydraten moet vermijden, dan kun je kiezen voor een plank met verschillende koolhydraatarme lekkernijen. Bij de Zuivelhoeve hebben wij genoeg producten om de perfecte koolhydraatarme borrelplank samen te stellen.

De koolhydraatarme producten van de Zuivelhoeve

Koolhydraatarme producten zijn producten met een laag gehalte zetmeel en suikers. Gelukkig beschikt de Zuivelhoeve over veel van deze producten waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om een rijkgevulde kaasplank te maken.

Kaas is een fantastisch product voor op een koolhydraatarme borrelplank omdat kaas weinig tot nul koolhydraten bevat. Kies bijvoorbeeld voor lekkere Hollandse kazen of verschillende buitenlandse kaasjes voor op je plank. Deze kun je dan aanvullen met een lekkere Spaanse fuet of een Franse worst. Maar ook koolhydraatarme noten passen perfect op de plank. Noten die weinig koolhydraten bevatten zijn bijvoorbeeld: macadamianoten, pecannoten of paranoten. Ook is roomkaas met groene pesto een heerlijke smaakmaker.

Naast deze producten bevatten eieren ook nauwelijks koolhydraten. Daarom kunnen eieren ook als delicatesse op de koolhydraatarme borrelplank. Maar ook met bolletjes mozzarella zijn verschillende lekkernijen te maken. Bij een koolhydraatarme borrelplank mag wijn niet ontbreken. Kies daarom voor een heerlijk glas droge witte of droge rode wijn om de plank af te maken. Deze wijnen bevatten weinig koolhydraten en zijn daarom beter geschikt bij de borrelplank dan zoete wijnen.

Wil je meer weten over wat je allemaal op een koolhydraatarme borrelplank kunt doen? Laat je dan adviseren in een van onze winkel!

Koolhydraatarm dieet

Bij een koolhydraatarm dieet vermijd je het liefst koolhydraten en focus je je meer op eiwitten en onverzadigde vetten. Er wordt tijdens zo’n dieet dan ook veel zuivel gegeten. Denk hierbij aan kwark, melk, yoghurt en kaas. Deze producten zijn namelijk rijk aan eiwitten en bestaan daarnaast ook uit goede vetten. Veel producten uit een koolhydraatarm dieet vind je terug bij ons in de winkel. Dus wanneer je bij ons een koolhydraatarme borrelplank wilt samenstellen, zijn er talloze mogelijkheden. Daarom ben je bij de Zuivelhoeve aan het goede adres om jezelf eens te belonen op een lekkere borrelplank. Doordat jezelf af een toe te belonen is het makkelijker om een koolhydraat dieet vol te houden.