Filters tonen

Kleine borrelplank

4 resultaten

|
Sorteer op:

Kleine borrelplank

Hoe lekker een borrelmoment ook is, een uitgebreide borrel hoeft echt niet altijd. Soms is een borrel in combinatie met een kleine borrelplank al meer dan genoeg om even lekker te genieten en vooral ook helemaal tot rust te komen. Toch is het soms lastig om een gevarieerde selecte van producten te maken op het moment dat je gaat voor een kleine borrelplank. Hoe wij dit probleem tackelen? Dat leggen wij van Zuivelhoeve jou maar al te graag uit!

Klein genieten

Naast dat een borrelplank vooral ook goed gevuld moet zijn, zijn de producten die er op liggen natuurlijk alles bepalend voor het geheel. Zeker in het geval van een kleine borrelplank is het lastig om te voorkomen dat de plank eentonig wordt. Daarom adviseren wij je om te gaan voor bijvoorbeeld al bestaande notenmixen, in kleine hoeveelheden afgesneden kaas en de mini varianten van bepaalde producten. Zo voorkom je dat jouw borrelplank een beetje aan de saaie kant is en vooral ook, dat je veel producten verspilt.

Onze favorieten

Het fijne aan Zuivelhoeve is dat je zelf kan bepalen in welke hoeveelheden je een product koopt. Op deze manier kan je dus ook zorgen voor een kleine borrelplank die ondanks zijn formaat toch gevarieerd en lekker is. Om je een handje op weg te helpen hebben we per onderdeel van een kleine borrelplank, onze tips voor je op een rijtje gezet.

  • Kaas: op het gebied van kaas kan je met een kleine borrelplank eigenlijk alle kanten op wanneer je bij de Zuivelhoeve shopt. Wij verkopen onze kazen namelijk per gewicht, onze tip is daarom om kleine hoeveelheden van jouw favoriete soorten kaas te kiezen.
  • Worst: Op het gebied van worst steekt het iets anders in elkaar, maar ook hiervoor hebben we bij Zuivelhoeve een oplossing. Dat zijn namelijk de mini fuets. Deze kleine worstjes zijn perfect voor een kleiner borrelmoment en niet te vergeten, minstens zo lekker!
  • Tapas: Ook tapas mag natuurlijk niet aan jouw kleine borrelplank ontbreken. Gelukkig gaan ook deze lekkere producten zoals dips en Griekse olijven op gewicht. Kies daarom vooral kleine hoeveelheden van jouw favorieten!

Zuivelhoeve winkels

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere opties voor het samenstellen van jouw eigen kleine borrelplank. Mocht je nog een beetje meer hulp nodig hebben dan snappen we dat helemaal. Ga dan gezellig langs bij een van onze winkels! Hier staan onze ondernemers met veel liefde en passie voor je klaar om jou te helpen met het maken van de perfecte kleine borrelplank!