Filters tonen

Kerst borrelplank

14 resultaten

|
Sorteer op:

Kerst borrelplank

December is de maand waarin kinderen vrij hebben van school en de drukte wat minder is op werk. Zeeën aan tijd heb je daardoor om een Kerst borrelplank op te maken met de hele familie! De lekkernijen op de Kerst borrelplank vormen de perfecte opvulling tussen de borrel en het hoofdgerecht, waardoor de lekkere trek alvast gestild kan worden. Lang nadenken over de bekleding van de Kerst borrelplank is niet nodig, want de Zuivelhoeve heeft het denkwerk al gedaan voor je!

De Kerst borrelplank is van absolute meerwaarde op de reguliere momenten van Kerst, maar ook op de dagen voor de feestdagen is de plank te lekker om over te slaan! Welke Kerst borrelplank van de Zuivelhoeve kiest jouw familie?

Kerst borrelplank maken

Om een succes te maken van jouw Kerst borrelplank, raden we je aan om de natuur in te gaan. Zonder decoratie valt jouw Kerst borrelplank namelijk een beetje in het niet en dat is jammer als je je wil onderscheiden bij de (schoon)familie. Conifeerbladeren of takken van de spar worden vaak toegevoegd aan kerststukken en dragen hoe dan ook bij aan de kerstsfeer. Een stuk kaas of brie waar een tak van een spar op rust , geeft nu eenmaal net wat extra’s.

Voordat je beslist waar de Kerst borrelplank moet komen te staan op tafel, bekleed je het tafelkleed met meerdere conifeerbladeren. Een groene achtergrondkleur laat de kleuren van de verschillende borrelhapjes er meer uitspringen. Het omringen van de borrelplank met glitters is ook sfeervol. Kaasjes uitdrukken met een stervorm of de hapjes in een kerstboomvorm leggen, maken je Kerst borrelplank helemaal af.

Waarom een borrelplank Kerst bestellen?

De decembermaand puilt vaak uit van de (eet)afspraken, waardoor je maar nauwelijks aan je rust toekomt in de laatste periode van het jaar. Door een borrelplank voor Kerst te bestellen bij de Zuivelhoeve, hoef je je niet meer te bekommeren over hetgeen dat op tafel komt te staan. Na het toevoegen van wat decoratie, ben je al een heel eind!

Een borrelplank met Kerst is te meer een goed idee, omdat dit de maand van gezelligheid is. En daarom mag je gerust een stapje extra zetten. Met onze borrelplank, zit dat wel goed.

Kerst borrelplank kopen bij de Zuivelhoeve

Met onze Kerst borrelplank brengen we warmte en gezelligheid tijdens de donkere dagen. Deze plank is niet alleen perfect voor een feestelijk kerstdiner, maar biedt ook een ruime keuze aan smakelijke lekkernijen om te delen met vrienden en familie. En met tientallen borrelplanken om uit te kiezen, is er voor iedereen wel wat te knabbelen. Je beslist zelf of je de plank wil houden als aandenken aan een geslaagde avond, of dat je liever je borg terugkrijgt. Indien gewenst, kun je de Kerst borrelplank ophalen bij je lokale Zuivelhoeve. Laat de feestvreugde beginnen en bestel jouw Kerst borrelplank of kerstpakket vandaag nog voor een onvergetelijke kerstviering!