Filters tonen

Kaas borrelplank

2 resultaten

|
Sorteer op:

Kaas borrelplank

Kaas… je houdt ervan of je moet er niks van hebben en eigenlijk bestaat er geen tussenweg. Het aantal liefhebbers is gelukkig een stuk groter dan de groep die kazen verafschuwen. Voor de kaasgekken heeft de Zuivelhoeve daarom iets geweldigs bedacht, namelijk een kaas borrelplank. Eigenlijk behoeft een kaas borrelplank geen verdere uitleg, want jouw favoriete delicatesse vervult de hoofdrol op deze plank. Er is een wereld te proeven!

De kaas borrelplank is een waardevolle toevoeging aan een bier- of wijnproeverij, omdat kaas te boek staat als eten dat je smaak neutraliseert. De beoordeling van een speciaal biertje of wit wijntje wordt zo vergemakkelijkt. Bestel hier je favoriete kaas borrelplank!

Kaasplank als toetjesalternatief

De dame blanche wordt vaak door restaurants op de dessertkaart gezet en ook de crème brûlée, cheesecake of tiramisu prijken vaker wel dan niet op de menukaart. Gasten die helemaal niet van zoet houden, vangen daardoor vaak bot in de gastronomie. Aangezien jij thuis de touwtjes in handen hebt, kun je gerust een kaasplank op tafel zetten als toetjesalternatief. Een kaas borrelplank doet de ogen openen van je gasten, omdat je met een hartig toetje afwijkt van de zoete standaard.

De Zuivelhoeve heeft een prachtig kaasplankje voor 6 personen samengesteld, bestaande uit:

  • Brie de Meaux – Brie de Meaux is bekend om zijn romige, boterachtige textuur en subtiele smaak, waardoor het een populaire Franse kaas is.
  • BLU ’61 – Deze kaas valt op door zijn gedurfde, pittige smaakprofiel, wat het tot een gewaagde keuze maakt voor liefhebbers van blauwe kazen.
  • La Tur – La Tur wordt geroemd om zijn zachte, romige consistentie en unieke mix van geiten-, schapen- en koemelk, waarmee het een gastronomische traktatie is.
  • Geitenkaas Chevre Florette – Deze geitenkaas biedt een frisse, milde smaak die geliefd is onder fijnproevers.
  • Époisses – Époisses staat bekend om zijn intense en aromatische karakter, evenals zijn uitgesproken geur, wat het tot een onvergetelijke kaas maakt.
  • Manchego – Deze Spaanse kaas is stevig en nootachtig van smaak, gemaakt van schapenmelk en perfect voor liefhebbers van harde kazen.

Zelf borrelplank kaas samenstellen

De Zuivelhoeve kan zich goed voorstellen dat je over wat keuzevrijheid wil beschikken bij het kiezen van je kaas borrelplank. Indien jij je aangesproken voelt, raden we aan om je eigen vakjes te vullen bij deze borrelplank. Ga jij voor een veilige combinatie van jong belegen-, oude-, brokkel- en boerenkaas, of waag jij de sprong in het diepe door een tweetal geitenkazen, een duo aan pestokazen en Manchego aan je kaas borrelplank toe te voegen? Jullie beslissen!

Zuivelhoeve

Geniet van de ultieme kaaservaring met onze heerlijke kaas borrelplank. Bij ons kun jij de perfecte kaasplank samenstellen met een ruime keuze aan kazen, en voor het gemak bieden we de optie om een plank in bruikleen te nemen voor een kleine borg, of je kunt deze plank voor slechts 20 euro houden. Je kunt jouw bestelling eenvoudig afhalen in je lokale Zuivelhoeve of zelfs laten bezorgen. Zorg ervoor dat je jouw bestelling tijdig plaatst, zodat je dit weekend kunt genieten van al het lekkers. Wil je nog meer verwennerij? Ontdek onze pakketten waarbij we kaas combineren met andere heerlijke hapjes zoals worst en noten, die beschikbaar zijn in onze winkel. Maak van je kaas borrelplank een smaakvolle ervaring om te delen met vrienden en familie.