Filters tonen

Italiaanse borrelplank maken

11 resultaten

|
Sorteer op:

Italiaanse borrelplank maken

Wie wel eens in Italië is geweest, weet dat Italianen altijd vol passie over hun eten praten. En terecht! Niks gaat immers boven een heerlijke Italiaanse borrelplank. De Italiaanse keuken wordt wereldwijd geprijsd door haar rijke smaak, en wat als we je vertellen dat je dit eten binnen een mum van tijd in huis haalt met de producten van de Zuivelhoeve? Met onze producten kun je ook thuis een goedgevulde en overheerlijke l’áperitivo, oftewel: Italiaanse borrelplank maken!

Antipasti plankje maken

Wil je de maaltijd gezellig beginnen net zoals ze dat in Italië doen? Serveer je gasten dan een lekkere antipasti plank als warm (Italiaans) welkom. De antipasti moeten de smaakpapillen op gang brengen en zijn daarom niet alleen een lust voor de maag, maar ook voor het oog dankzij alle verschillende smaken en kleuren

Toch zien we steeds vaker deze smaken van de Italiaanse borrelplank zich ook perfect lenen voor een heerlijke borrel. Eén ding is zeker: Italiaanse kaas en vleeswaren mag je zeker niet vergeten als je deze borrelplank gaat maken.

Borrelplank Italiaans

Een heerlijk stukje kaas mag natuurlijk niet ontbreken op de borrelplank. Gelukkig biedt de Zuivelhoeve een ruim assortiment aan Italiaanse kazen: van pikant en robuust tot romig en zacht. Deze karakteristieke smaken mogen dan ook absoluut niet ontbreken wanneer je een Italiaanse borrelplank gaat maken.

Italianen staan niet alleen bekend om hun pikante karakter, maar ook om hun pikante blauwe kazen. Zo zijn de Gorgonzola Piccante en de BLU ’61 een smakelijke aanvulling op de borrelplank én daarnaast ook nog eens een echte eyecatcher waarmee alle zintuigen gegarandeerd worden geprikkeld.

Anders dan de pikante blauwe kazen, is La Tur een heerlijk romig en zacht kaasje, perfect om de smaakbalans in je borrelplank te behouden en lekker op een broodje of cracker!

Italiaanse vleeswaren

Een echte Italiaanse borrelplank is natuurlijk niet compleet zonder een combinatie van iconische Italiaanse vleeswaren. Met ons Antipasti Misto pakket haal je versgesneden plakjes prosciutto crudo, salame milano of coppa stagionata in huis: de meest populaire vleessoorten voor een authentiek Italiaanse borrelplank. Kies maximaal twee tot drie soorten vleeswaren en verspreid ze over de borrelplank. Salute!

Italiaanse borrelplank bestellen

Een Italiaanse borrelplank maken is dus een eitje met de producten van de Zuivelhoeve! Bestel alle Italiaanse producten van de Zuivelhoeve online of bezoek een van onze vestigingen voor smaakadvies op maat.