Filters tonen

Houten borrelplank

9 resultaten

|
Sorteer op:

Houten borrelplank

Hoe lekker borrelhapjes ook zijn, zonder dat ze er mooi uitzien zijn ze toch minder aantrekkelijk. Het oog wil tenslotte ook wat en dat snappen wij bij Zuivelhoeve heel goed. Daarom verkopen wij niet alleen de lekkerste producten om mee te borrelen, maar ook nog eens de mooiste producten om de borrelhapjes op te serveren! Bij Zuivelhoeve verkopen we namelijk een houten borrelplank en als je wil, dan vullen we hem van te voren ook nog eens met jouw favoriete producten!

Gevulde houten borrelplank

Zoals je wellicht al wel weet, hebben wij van Zuivelhoeve veel verstand van borrelen. Van vers gebrande nootjes tot de lekkerste kazen en worsten. We hebben het allemaal. Naast deze heerlijke producten verkopen wij ook gevulde borrelplanken. Onze houten borrelplank kan je van ons huren, maar we verkopen hem ook. Zo hoef jij niet meer na te denken over jouw houten borrelplank, en koop je de gehele plank in een keer bij Zuivelhoeve.

Verschillende houten borrelplanken

De definitie van een goed gevulde houten borrelplank is natuurlijk voor iedereen verschillend. Ook het aantal mensen dat er van zal gaan genieten verschilt per borrelmoment. Daarom bieden wij bij Zuivelhoeve verschillende soorten gevulde houten borrelplanken aan. Van een klein plankje voor twee tot vier personen tot een grote houten borrelplank waar je met wel vijftien mensen van kan genieten.

Voor ieder wat wils

Om je een goed beeld te geven van alle houten borrelplanken die we aanbieden hebben we er even een paar voor je op een rijtje gezet:</p.

  • Honey I’m home: Een heerlijke houten borrelplank geschikt voor twee tot vier personen, gevuld met hapjes zoals: oude kaas, groene pesto kaas, boer’n metworst, pesto olijven en nog heel veel andere lekkere dingen
  • vrijdagmiddagborrel: Deze heerlijke plank is geschikt voor vier tot acht personen, gevuld met hapjes zoals: jong belegen kaas, manchego, cranberry mix gezouten, oude kaas tapenade en nog veel andere lekkernijen.
  • De keuze is reuze: Deze heerlijke plank is geschikt voor tien tot vijftien personen, gevuld met hapjes zoals: Oude kaas, rode pesto kaas, Spaanse fuet, Frase worst met walnoot en nog heel veel andere lekkere producten.

Zuivelhoeve winkels

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan in een van onze winkels. Dan is er ook altijd nog de mogelijkheid tot het bestellen van onze gevulde houten borrelplank. Met keuze uit verschillende varianten is er voor ieder wat wils. Ook kan het zo zijn dat je net niet helemaal blij bent met de inhoud van de gevulde houten borrelplank. Mocht dit het geval zijn dan kan je altijd even langs gaan in een van onze winkels. Hier staan onze ondernemers klaar om jou te helpen met de perfecte borrelplank!