Filters tonen

Hollandse borrelplank

11 resultaten

|
Sorteer op:

Hollandse borrelplank

Heb je binnenkort iets te vieren? Of heb je gewoon zin om gezellig met een paar vrienden te smullen van een borrelplank? Zet dan eens een Hollandse borrelplank op tafel. Want een Hollandse borrelplank is voor iedereen een genot! De Hollandse borrelplank doet het al jaren goed op feestjes en partijen. Daarom ben je bij de Zuivelhoeve aan het goede adres om een Hollandse borrelplank te scoren!

Hollandse producten

Om een Hollandse borrelplank samen te stellen heb je natuurlijk echte Hollandse producten nodig. Kaas is een echt oer-Hollands product dat niet mag ontbreken op een Hollandse borrelplank. De meest toegankelijke Hollandse kazen voor op een borrelplank zijn lekkere blokjes romige belegen kaas en voor de liefhebber ook lekkere blokjes oude kaas.

Naast kaas kun je ook Hollandse worst toevoegen aan de Hollandse borrelplank. Wat vaak gebruikt wordt zijn plakken grillworst of plakken metworst. Maar ook heerlijke turfgerookte worst of grillworst met kaas op je Hollandse borrelplank zijn erg lekker. Een echt worst kaas scenario!

Hollandse borrelplank hapjes

Het is mogelijk om verschillende producten bij elkaar toe te voegen om daar een echte lekkernij van te maken. Dit gebeurt ook vaak om een borrelplank. Met prikkers worden de leukste en meest lekkere creaties gemaakt. Denk er bijvoorbeeld eens aan om lekkere blokjes kaas te combineren voor een unieke smaaksensatie. Maar wat je ook vaak ziet op verjaardagen, is de welbekende schaal die rond gaat. Hier zie je dan ook allerlei verschillende lekkernijen. Ham rolletjes gevuld met roomkaas zijn een verrukkelijk tussendoortje. Daarnaast is een stokboordje met lekkere kipkerrie salade of heksenkaas ook een heus genot. De verrukkelijke gevulde eieren mogen natuurlijk niet vergeten worden!

Borrelplanken uit andere landen

Natuurlijk is een Hollandse borrelplank heerlijk wanneer er iets te vieren is of wanneer je iets lekkers zoekt voor bij de borrel. Maar daarnaast zijn er nog vele meerdere opties om je borrelplank smaakvollere en uitgebreider te maken. Dit kun je doen door verschillende producten toe te voegen uit verschillende landen. Denk hierbij aan landen als Frankrijk, Italië, Spanje en nog veel meer. Deze landen beschikken over andere kazen, worsten, hapjes en dranken dan wij in Nederland doen. Hierdoor kun je je borrelplank nog verder uitbreiden om hem vervolgens nog lekkerder te maken!