Filters tonen

Hapjesplank

15 resultaten

|
Sorteer op:

Hapjesplank

Bij Zuivelhoeve weten we hoe we een hapjesplank moeten opmaken. Bij ons kan je de perfecte hapjesplank bestellen. We hebben er al een aantal op onze website samengesteld, maar je kan de hapjesplank ook zelf samenstellen. De hapjesplank heeft genoeg opties! Je kan namelijk kazen, tapas, zoetwaren, hartige etenswaren toevoegen. Er is ook nog een mogelijkheid om de bijbehorende plank te kopen, zo kan je die hergebruiken. De planken zijn gemaakt van hout en de bakjes passen perfect in de vorm, zodat deze niet de hele tijd verschuiven. Dit is ideaal met het vervoeren van de plank.

Hapjesplank bestellen

Er zijn meerdere mogelijkheden voor jou om een hapjesplank te bestellen. Je kan namelijk de door ons samengestelde borrelplanken bestellen, voorzien van de heerlijkste combinaties. Of stel zelf je borrelplank samen. Bij het zelf samenstellen kan je makkelijk wat je op je plank wilt hebben, zo kan jij zelf beslissen welke lekkere hapjes jij wilt eten.

We hebben verschillende formaten planken. Zo kan je kiezen voor hoeveel personen je graag wilt bestellen. Dit geldt alleen als je hem zelf samenstelt. Onze samengestelde planken zijn te bestellen in klein, middelgroot en groot. Dit is gebaseerd op een aantal personen. Wij zijn super flexibel, dus kom gerust met wensen, dan kunnen wij het helemaal voor je personaliseren.

Ideeën voor op de plank

Door onze jarenlange ervaring weten we wat lekker is voor op de borrelplank. Wij weten dat kruidenkazen erg in de smaak vallen, maar het is ook verrassend lekker om iets zoals choco pinda’s op de plank neer te leggen. Daarnaast kan je ook kiezen voor tapas. Onze rijke tapasassortiment heeft genoeg te bieden.

Grote hapjesplank?

Voor ons maakt het niet uit voor hoeveel personen je een plank nodig hebt. Wij willen je graag helpen! Wij kunnen de planken eenvoudig voor jou samenstellen, dan heb je er zelf geen omkijken naar. Kijk gerust eens rond wat wij allemaal voor borrelplanken aanbieden, want misschien zit daar al wat tussen. Deze zijn alleen af te halen in de winkel.

Borrelboxen

Wij verkopen ook borrelboxen die je gemakkelijk kan bestellen en laten bezorgen. Je kan hierbij makkelijk lekkere hapjes bestellen om uit te delen op bijvoorbeeld een verjaardag. Daarnaast is dit ook leuk om als vrijdagmiddagborrel te eten.