Filters tonen

Glutenvrije borrelplank

5 resultaten

|
Sorteer op:

Glutenvrije borrelplank

Een glutenvrije borrelplank bestaat echt wel uit meer dan alleen groenten. De meeste kazen van de Zuivelhoeve bevatten namelijk geen gluten en zijn dus uitstekend voor op een glutenvrije borrelplank. Ook de Franse worsten, metworsten en fuet worsten van de Zuivelhoeve zijn allemaal gluten vrij waardoor deze ook ideaal zijn voor op je glutenvrije borrelplank!

Glutenvrije borrelplank maken

Om een glutenvrije borrelplank te maken heb je glutenvrije producten nodig. Kaas en worst voor op je glutenvrije borrelplank zijn geen probleem. Daar kun je jou borrelplank goed mee invullen. Maar naast worst en kaas wil je ook andere lekkernijen op je borrelplank hebben liggen. Kies daarom voor de lekkerste huisgebrande nootjes uit ons assortiment om je glutenvrije borrelplank mee aan te vullen. Nootjes, pitten en zaden zijn namelijk van nature glutenvrij. Dit geld ook voor rauwe noten, geroosterde noten en gebrande noten.

Dipsausjes voor de kazen mogen ook niet ontbreken op je glutenvrije borrelplank. Kies daarom bij de Zuivelhoeve voor een lekkere vijgen & rode port dip, abrikoos & witte wijn dip of een dadel & balsamico dip. Het maakt niet uit welke dip je kiest bij de Zuivelhoeve, ze zijn namelijk allemaal glutenvrij!

Ben je fan van tapas? Kies dan voor lekkere olijven, sweet peppers, tapenades of onze lekkere Heksenkaas voor op je glutenvrije borrelplank. Deze verrukkelijke delicatessen zijn allemaal glutenvrije en een geweldige toevoeging voor op je glutenvrije borrelplank.

Naast de kazen, worsten, dipsausjes en tapenades kun je ook verschillende soorten groenten en fruit op je glutenvrije borrelplank zetten. Alle verse groenten en fruit zijn van nature glutenvrij en kun je dus gewoon eten!

Dranken bij de glutenvrije borrelplank

Bij een borrelplank hoort een drankje. Een biertje kun je dan beter overslaan aangezien deze drank gluten bevat. Maar gelukkig kun je glutenvrij genieten van de lekkerste wijnen die de Zuivelhoeve te bieden heeft! Zuivelhoeve heeft namelijk wijnen als een frisse Bomba Chardonnay of kies voor een Cálem Porto Fine Ruby als je voor een krachtige en droge smaak wilt gaan.

Heb je toch nog vragen of twijfels over sommige producten? Kom dan langs in een van de Zuivelhoeve Winkels bij jou en de buurt en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Wij staan graag voor je klaar om een fantastische glutenvrije borrelplank voor je samen te stellen!