Filters tonen

Borrelplank zoet en hartig

14 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank zoet en hartig

Smaakvoorkeuren blijven een raar fenomeen, want waarom neem jij liever een stukje chocolade tot je dan een brok kaas? Bij de Zuivelhoeve begrijpen we dat de smaakpapillen van iedereen anders zijn en daarom hebben we een borrelplank waar zoete én hartige snacks op te vinden zijn. Want laten we eerlijk zijn, thuis hebben we allemaal wisselende voorkeuren als het om snacks gaat. De één hunkert meer naar een zoete borrelplank, terwijl de ander juist verlangt naar hartige lekkernijen. Onze borrelplank met zoete en hartige snacks houdt iedereen tevreden! Bekijk ons assortiment.

Zoete snacks van de Zuivelhoeve

Liefhebbers van snacks zijn vaak onder te verdelen in twee groepen: de zoetekauwen en de hartige snoepers. Mede daarom hebben we het kaf van het koren gescheiden. Wat je het kaf of het koren vindt, bepaal je zelf. Want als je het ons vraagt, zijn alle lekkernijen op de zoete en hartige borrelplank het proeven waard!

  • Cuore di Mandorla: de Italiaanse Cuore di Mandorla zijn een ode aan de zoete amandel. Ze zijn omhuld met een knapperige laag suiker en hebben een romige vulling van amandelspijs. ‘Onmeunig’ lekker!
  • Fruitrozijnen: fruitrozijnen combineren de zoetheid van rozijnen met de intense smaak van chocolade, waardoor ze voor een onweerstaanbare smaakexplosie zorgen.
  • Suikerpinda’s: Knapperig, zoet en een vleugje zoutigheid – onze suikerpinda’s zijn een traktatie die iedereen kan waarderen. De perfecte toevoeging aan je borrelplank!
  • Chocolade truffels: Voor de echte ‘chocoholics’ zijn er onze chocolade truffels. Ze smelten op je tong. Dit moet je op je zoete en hartige borrelplank leggen!

Hartige snacks van de Zuivelhoeve

Als hartige snacks meer jouw ding zijn, hebben we bij de Zuivelhoeve genoeg lekkers voor je!

 • Salami Saltufo: Onze Salami Saltufo is een verrassend lekkere worst waar een vleugje truffel aan is toegevoegd. De zoute, kruidige smaak van salami gecombineerd met de aardse tonen van truffel maken dit een geslaagde keuze.
 • Mini grissini: deze knapperige stokjes zijn perfect om te dippen in je favoriete sauzen. De subtiele toevoeging van zout maken ze ideaal voor een borrelplank.
 • Macadamiamix: onze macadamiamix is een combinatie van geroosterde macadamianoten en eventueel zout en verschillende kruiden. De kruiden zorgen voor een verrassende toevoeging!

Borrelplank zoet en hartig kopen?

Wil jij een borrelplank kopen waar zoet en hartig even goed vertegenwoordigd zijn? Bij de Zuivelhoeve maken we het kopen van jouw favoriete lekkernijen eenvoudig en handig. Met ons snelle bestelproces kun je in een mum van tijd de snacks van jouw keuze bestellen. En als je niet kunt kiezen, kom je langs in één van onze winkels. In welke vestiging dan ook stellen we jouw zoete en hartige borrelplank met liefde samen, zodat je precies krijgt wat je wil. Bestel vandaag nog en maak van je borrel een onvergetelijke ervaring!