Filters tonen

Borrelplank samenstellen

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank samenstellen

Wil jij zelf bepalen welke hapjes er gesnackt worden als je bezoek krijgt? Een eigen borrelplank samenstellen was nog nooit zo makkelijk! Je kunt een borrelplank samenstellen in onze webshop, maar onze specialisten helpen je hier ook graag mee in de winkels. Een borrelplank samenstellen past perfect bij de tijd van nu, waarin we graag over de nodige keuzevrijheid beschikken.

Op het moment suprême verwijder je gemakkelijk de folie en voilà: je borrelplank is er klaar voor! Kom je een borrelplank samenstellen, dan heb je geen gedoe met boodschappen doen, hapjes snijden of het overhouden van de helft. Voor ieder moment een geschikte borrelplank!

Zelf borrelplank samenstellen met kaas

Zelf een borrelplank samenstellen staat garant voor maximale keuzevrijheid, zodat je zelf lekker kunt beslissen met welke kaas je de bakjes laat vullen door de Zuivelhoeve. Hoewel kaas en worst typische Hollandse hapjes zijn, bieden we je ook de mogelijkheid om exotische verrassingen toe te voegen aan je samen te stelllen borrelplank. Van Normaal Nederlands tot uniek buitenlands: wij hebben het allemaal op de plank liggen voor je. De grote vakjes zijn standaard gereserveerd voor de kazen die je kiest.

Probeer bijvoorbeeld eens de Spaanse Manchego kaas of waag je aan lekkere groene pesto kaas. Als er een moment is om te experimenteren, is het nu wel. Natuurlijk is daarin op eigen bodem ook veel mogelijk, met onze kazen met brandnetel, truffel en nog meer. De brokkelkaas is lekker oud, terwijl je aan de boerderijkaas proeft dat de koeien genoeg ruimte krijgen om te grazen. Er is simpelweg niks leukers dan het zelf samenstellen van een borrelplank.

Borrelplank samenstellen en borrelplank maken met worst

Beslis je om een borrelplank samen te stellen en deze borrelplank op te maken thuis? Bewaar dan ook wat vakjes voor de worsten van de Zuivelhoeve. De meeste worsten zijn in schijfjes gesneden, zodat je ze direct aan een vorkje kan prikken. Hierbij maak je zelf de beslissing of je een kleine portie of grote portie wil van de worst van je voorkeur.

De Zuivelhoeve vult de bakjes van je samen te stellen borrelplank net zo lief met Twentse boer’n metworst, mini fuets of Franse walnootworst als met Turfgerookte Friese worst, Spaanse fuet met knoflook of Franse knoflookworst. Ga op zoek naar de juiste balans in je borrelplank, zodat er geen smaak is die te veel overheerst.

Borrelplank zelf samenstellen met noten & tapas

Kom je je borrelplank zelf samenstellen, dan voeg je alleen die noten en tapas toe die jij lekker vindt. Onze noten worden altijd vers gebrand in de winkel, waar ze hun authentieke smaak aan te danken hebben. Je kunt voor gekruide pinda’s gaan bij de Zuivelhoeve, maar de zoete liefhebber kijkt misschien meer uit naar de chocoladepinda’s.

Ook kun je genieten van heerlijke mixen. Onze macadamiamix en cranberrymix zijn niet voor niets zo geliefd onder onze klanten. Ook kun je fantastisch lekkere tapas toevoegen. Je borrelplank personaliseren is al een feestje op zich. Probeer eens onze olijven, gecoat in een laagje marinade. De peppersweets zijn ook een blikvanger, door de unieke combinatie van spicy en sweet. Waar wil jij je borrelplank mee samenstellen? Dat bepaal je helemaal zelf.

Dippen maar!

Je kunt natuurlijk deze producten nóg lekkerder maken door ook dips toe te voegen aan de borrelplank. Met een ruime keus aan tapenades, dips en sauzen heb je voor elk bakje wel een lekkere toevoeging. En soms is de dip zelf al smaak zat. Dan zijn onze dipstokjes en crackers een lekkere opschepper.