Filters tonen

Borrelplank winter

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank winter

In de winter is het ijzig koud buiten, de zon gaat vroeg onder en ’s avonds heb je niet zoveel zin meer om de deur uit te gaan. Maar waar je wel zin in hebt, is in het genieten van een borrelplank voor in de winter. Een borrelplank in de winter is een goed idee, omdat het een tijd is waarin je het zelf gezellig moet maken. Kaarsjes en lampjes doen al wonderen! Beleg ook een winter borrelplank met lang gerijpte kazen, knapperige dipstokjes en fuetjes en voilà: het begint nog ergens op te lijken ook vanavond!

De Zuivelhoeve heeft veel expertise als het aankomt op borrelen en daar helpen we je graag bij! Doe een beroep op onze inspiratiepagina of kom langs in één van onze winkels. Leer hier meer over de borrelplank voor in de winter!

Hoe maak je een winterse borrelplank?

Het maken van een winterse borrelplank begint bij het in huis halen van de juiste hapjes. Aangezien de winters verraderlijk koud kunnen zijn in Nederland, kun je wel een beetje warmte gebruiken. Naast het feit dat je wat vaker aan de knoppen van de thermostaat zit, kun je ook wat pittigere snacks aan je borrelplank toevoegen. De Zuivelhoeve heeft uiteenlopende notenmixen die scherp gekruid zijn. Daar warm je pas echt van op!

Waar je in de zomer doorgaans voor wat frissere hapjes kiest zoals dips en fruit, leent de winter zich beter voor een wat neutralere invulling. Dit komt omdat het buiten koud is. Denk hier aan uiteenlopende kazen, maar ook worsten of olijven passen goed op een borrelplank in de winter.

Je maakt je winterse borrelplank echt af door hem aan te kleden met producten uit de natuur. Haal wat coniferen, hulst of dennentakken uit de natuur en omring de hapjes met de bladeren. Je geeft je borrelplank zo echt wat franje!

Naborrelen in de winter

In de zomer is het vaak haasje repje als het aankomt op eten. Maar aangezien je in de winter een stuk minder te doen hebt na het eten, is het gezellig om uitgebreid de tijd te nemen voor het avondeten. De Zuivelhoeve heeft uiteenlopende hapjes die perfect in te passen zijn op de borrelplank voor in de winter. De Cuore di Mandorla zijn de lekkerste koekjes uit Italië en zijn zo zoet dat je meer en meer van wil! Maar ook de pindarotsjes of fruitrozijnen smaken heel goed na het avondeten. Zorg ook voor een goede fles wijn om de avond af te maken!

Winter borrelplank kopen?

Wil je een winter borrelplank kopen? Zoek dan niet verder en bestel hem bij de Zuivelhoeve! We stellen alle borrelplanken op zo’n manier samen, dat er genoeg voor iedereen is. Daarnaast combineren we de juiste smaken met elkaar, zodat er een perfecte winter borrelplank ontstaat!