Filters tonen

Borrelplank Tilburg

24 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Tilburg

Wij begrijpen dat in Tilburg mensen wonen die van gezellig borrelen houden. Bij borrelen horen ook borrelhapjes. Daarom is een borrelplank van Zuivelhoeve het perfecte idee. Zo kan je in één handomdraai je hapjes bestellen. Onze lekkernijen vallen altijd goed in de smaak. Bovendien kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden, dus er is altijd genoeg keuze. Ontdek daarom de veelzijdigheid van onze hapjes en laat je verrassen door onze diverse combinaties.

Borrelboxen

Onze borrelboxen zijn makkelijk te bestellen via de webshop. Er zijn veel verschillende soorten die passen bij alle gelegenheden. Onze borrelboxen zijn samengesteld met oog voor de beste combinaties. Ga bijvoorbeeld voor onze lekkere zomer borrelbox. Hierin zitten alleen maar lekkernijen in zoals oude kaas, worst, pesto, olijven en noten. Daarnaast is het ook erg lekker om een Italiaanse borrelbox te bestellen. In deze box heb je allemaal Italiaanse thema hapjes, bijvoorbeeld olijven, kaas met Italiaanse kruiden, salami en pesto. Perfect voor de mensen die houden van lekkernijen uit Italië.

Wist je dat het ook erg leuk is om deze borrelboxen cadeau te doen. Dit is bijvoorbeeld mooi om aan familie of vrienden te geven. Het zal zeker in de smaak vallen door de heerlijke en diverse combinaties in de borrelbox. Hiermee zet je eenvoudig iemand in het zonnetje.

Borrelplank zelf samenstellen

Naast onze prachtig samengestelde borrelplanken, is er ook nog de mogelijkheid om je eigen borrelplank samen te stellen. Hier kan je kiezen uit hoeveel personen er bij je komen borrelen en aan de hand daarvan kan je bakjes gaan vullen! Er is geruime keuze tussen de producten die je kan kiezen. Zo kan je kazen, tapas, olijven, worst, noten en zoetigheden toevoegen aan je borrelplank. Een goede combinatie die zal zorgen dat je het extra gezellig gaat hebben tijdens je borrel.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve heeft een groot assortiment aan delicatessen die perfect op de borrelplank passen. Daarom vind je bij ons de ideale planken en boxen die je op tafel wilt zetten. Alles wordt vers bereid, wat zorgt dat we garanderen dat onze producten van beste kwaliteit zijn. Wij snijden alle kazen ‘vers van ’t mes’ wat er voor zorgt dat de kaas het lekkerst blijft. Hierdoor blijft onze kaas lekker smeuïg, maar behoudt het ook zijn optimale smaak en textuur.