Filters tonen

Borrelplank Nijmegen

24 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Nijmegen

Nijmegen staat bekend om zijn rijke geschiedenis en levendige sfeer, maar ook om zijn liefde voor lekker eten en drinken. Daarom is een borrelplank van Zuivelhoeve een fantastisch idee. Onze borrelbox is gevuld met heerlijke lekkernijen, zowel lokaal als door andere plekken in Nederland. Of je nu een gezellige avond met je partner wilt doorbrengen of een feestje wilt bouwen met vrienden, onze borrelplank past bij elke gelegenheid. We hebben al een aantal verschillende borrelboxen voor je gemaakt, zodat je die gemakkelijk kan bestellen. Ideaal om zo je hapjes te regelen in Nijmegen.

Wat voor borrelboxen zijn er?

Op onze website zie je erg veel verschillende mogelijkheden. Zuivelhoeve heeft namelijk 21 verschillende borrelboxen al samengesteld! Alle borrelboxen hebben wat unieks. Zo vinden wij deze twee borrelboxen het meest bij Nijmegen passen:
1. Vega borrelbox: en borrelbox die vegetarisch is. Daar zit kaas in dat vegetarisch is gestremd en natuurlijk veel andere lekkere producten.
2. Van alles wat borrelbox: in deze borrelbox heb je onze eigen Olde Zuivelhoeve kaas, die lekker oud is e verder zit er natuurlijk ‘van alles wat in’.

Voor elke gelegenheid een borrelplank in Nijmegen

De borrelplank uit Nijmegen is natuurlijk niet te missen. Bij Zuivelhoeve maken we de lekkerste planken voor een gelegenheid naar keuze. Zo passen onze boxen goed bij verjaardagen en bij vrijdagmiddagborrels. De hapjes die bij wij aanbieden zijn geschikt voor iedereen. Geef vooral je wensen door, dan zorgen wij dat het allemaal in orde wordt gemaakt!

Borrelbox bestellen

Bij Zuivelhoeve hebben we lekkere borrelboxen die geschikt zijn voor ieder moment. Bestel thuis makkelijk je box via onze webshop en laat deze leveren op het adres en de dag dat jij het graag binnen wilt hebben. Je kan een borrelbox ook cadeau geven, bijvoorbeeld aan je medewerkers. Wil je dit thuis laten bezorgen? Dit kunnen wij zeker voor je regelen. Wij verpakken de borrelboxen in een geschenkverpakking en zorgen voor de verzending.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Wij zijn uitgegroeid tot meer dan 90 winkels door heel Nederland! Door onze expertise die samen gaat met de lokaliteit van onze ondernemers, zet jij een geweldige borrel op tafel die niemand wilt missen! In Nijmegen worden deze boxen vaak als cadeau gegeven, zo zet je iemand lekker in het zonnetje.