Filters tonen

Borrelplank kant en klaar

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank kant en klaar

Het hebben van tijd is een heikel punt voor Nederlanders, die vaak een leven leiden waar stress en haast de boventoon voert. Schaar jij je ook onder deze groep, dan is de borrelplank die kant en klaar is perfect voor jou. Een borrelplank die kant en klaar is, smaakt net zo goed als de exemplaren waar je moeite voor moet doen, maar biedt je heel wat comfort.

Een borrelplank die kant en klaar is wordt met liefde bereid door jouw lokale Zuivelhoeve, waardoor je automatisch een bijdrage levert aan de lokale economie. Ben je benieuwd welke borrelplank die kant en klaar is bij jou past? Lees dan gauw verder.

Waarom een kant en klare borrelplank?

Onder de klanten van de Zuivelhoeve, is de kant en klare borrelplank een geliefde optie. Kom je een kant en klare borrelplank ophalen, dan scheelt je dat het nodige denkwerk. Zo hoef je je niet af te vragen welke smaken goed bij elkaar passen. Ideaal! Van welke smaken je gasten blij worden of hoe je een mooi kleurenpalet aan lekkernijen kan doen ontstaan is evenmin iets waar je je om hoeft te bekommeren.

Een borrelplank die kant en klaar is wordt gepresenteerd in een inktzwarte bak met vakjes, zodat de lekkernijen goed van elkaar te onderscheiden zijn. De meegeleverde borrelplank kun je in bruikleen krijgen, maar als je hem mooi vindt, mag je hem ook kopen. Zo heb je direct een borrelplank voor je volgende borrel, want het zal vast niet je laatste zijn.

Opties voor kant en klaar borrelplank

Kant en klaar is een borrelplank waar je zelf niks voor hoeft te doen. De variabele factor bij de Zuivelhoeve is meestal de grootte, maar de samenstelling van de borrelplank die kant en klaar is varieert ook zo nu en dan. In onderstaande opsomming maak je kennis met de favorieten van de Zuivelhoeve:

  • Ons borrelmomentje: alleen de naam van deze borrelplank biedt al een garantie op gezelligheid. De dips & delicatessen hebben zulke uiteenlopende kleuren, dat de hapjes bijna te lekker zijn om op te eten. Van knapperige ‘grissini’ tot zoete olijven en van zoete olijven tot kruidige worst uit Spanje: je proeft het allemaal!
  • De keuze is reuze: opties te over bij deze borrelplank die kant en klaar is. De dips bevinden zich in de middelste vakjes, terwijl de dipbare snacks zich in de overige vakjes bevinden. De nootjes smaken wellicht minder goed met de smeersels, maar smaken goed vanuit het handje.
  • Vrijdagmiddagborrel: de vrijmibo is een waar begrip in de Nederlandse cultuur. En daar hoort natuurlijk een smaakvolle borrelplank bij. Niet te groot en niet te klein van stuk, zodat je ook nog ruimte in je buik overhoudt voor het avondeten!

Zuivelhoeve

Wil jij een borrelplank die kant en klaar is en geschikt is voor een specifiek aantal personen? De Zuivelhoeve biedt het aan! Of er nu 2 tot 4, 4 tot 8 of 10 tot 15 personen komen: de Zuivelhoeve heeft er altijd een geschikte borrelplank bij! Indien je de bakjes wel graag gevuld ziet worden, maar wel wil beslissen wat er in de bakjes komt, bieden we ook die mogelijkheid!