Filters tonen

Borrelplank Herfst

14 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank herfst

Hoewel dorre bladeren en opkomende paddenstoelen een hoop goedmaken, roept de herfst vaak een treurig gevoel op bij de mensen door de vele regen en wind die voelbaar is in dit jaargetijde. Om toch vast te houden aan een positief zomergevoel, bestel je een borrelplank voor in de herfst bij de Zuivelhoeve. Met een borrelplank in de herfst houd je vast aan de gezelligheid van de zomer, maar dan binnenshuis. En er is tijd genoeg om te genieten van de borrelplank in de herfst, omdat de agenda’s na de zomer vaak een stuk minder vol zijn.

De Zuivelhoeve heeft uiteenlopende borrelplanken voor in de herfst samengesteld. In onze webshop (en fysieke winkels) vind je enkele kant-en-klare exemplaren. Maak een deugd van oktober!

Hoe maak je een herfst borrelplank?

Bij het maken van een herfst borrelplank, moet je je realiseren dat de herfst zich beter (of minder) leent voor bepaalde smaken dan andere seizoenen. Onder bepaalde temperaturen heb je meer of minder zin in het één dan in het ander. Gelukkig is er in ieder geval één gemene deler in dit verhaal: kaas. Kaas is dan ook onmisbaar op de herfst borrelplank.

Maar om de smaak van kaas nog beter tot zijn recht te laten komen, breng je een bezoekje aan de markt of fruitafdeling van je supermarkt. Pruimen en appels, maar zeker ook peren, vijgen en druiven, smaken heerlijk naast de kaas op jouw herfst borrelplank. Maar kaas laat zich ook heerlijk dippen met mangochutney, abrikozenjam of appelstroop.

Natuurlijk wil het oog ook wat. En om jouw borrelplank er in de herfst visueel aantrekkelijk uit te laten zien, trek je eropuit in het bos. Omring jouw herfst borrelplank met esdoornbladeren, dennenappels en herfsttakken om jouw borrel in de herfst nog gezelliger te maken.

Herfst borrelplank kopen?

Wil je dit jaar het gevoel van de zomer zo lang mogelijk vasthouden? Maak er een gezellige avond van door een herfst borrelplank te kopen bij de Zuivelhoeve. Iedere herfst borrelplank die onze winkels verlaat, ligt vol met lekkernijen. We combineren de lekkerste kruidenkazen met de knapperigste pindarotsjes, terwijl we de diverse borrelplanken aanvullen met worsten, nougat en rijstcrackers.

De herfst borrelplank zorgt voor wat licht op het moment dat het buiten steeds donkerder wordt. Heb je advies nodig of heb je wat vragen over jouw herfst borrelplank? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!