Filters tonen

Borrelplank hapjes ideeën

9 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank hapjes ideeën

Een heerlijke plank vol met alle lekkere producten die jij je maar kan bedenken. Dat klinkt de meesten van ons als muziek in de oren. Toch is het kunstje van een lekkere en gebalanceerde borrelplank voor velen wat lastiger dan gedacht. Want welke producten zijn nou lekker samen en welke producten kan je juist beter niet naast elkaar op de plank leggen? We vertellen je graag meer over onze favoriete borrelplank hapjes ideeën!

Hapjes ideeën

De definitie van een borrelhapje is natuurlijk voor iedereen verschillend. De een neemt al genoegen met een paar blokjes kaas in combinatie met een lekker dipje, terwijl de ander de keukenprinses uithangt en daar de lekkerste creaties in elkaar tovert. De verschillen in ideeën voor hapjes zijn vaak groot, dit is dan ook de reden dat veel mensen vaak op zoek zijn naar borrelplank hapjes ideeën. Want hoe verras je nou iemand, of hoe maak je het jezelf nou juist lekker makkelijk?

Makkelijke borrelplank hapjes

We kennen natuurlijk allemaal de makkelijke Nederlandse borrelhapjes zoals een blokje kaas en wat plakjes worst. Maar wist je dat er nog veel meer producten zijn waarmee jij toch varieert terwijl je het jezelf ook nog eens makkelijk maakt? Onze favoriete borrel ideeën hiervoor zijn bijvoorbeeld de Zuivelhoeve tapas. Kies uit de lekkerste tapenades, Griekse olijven en verse dips. Serveer het met een knapperig stuk brood en je bent klaar!

Culinaire hoogstandjes

Natuurlijk hebben wij zo ook onze ideeën voor hapjes die wat complexer zijn. Hiermee zeggen we niet dat dit erg moeilijk is, maar in vergelijking met de bovengenoemde producten ben je hier wel ietsje drukker mee. Zo kan je natuurlijk ook zelf in de keuken gaan staan. Maak bijvoorbeeld eens een lekker dipperboard met oude kaas en pesto, luxe tapasspies Voldeon en Jamon Ibérico of een ander lekker borrelplank hapje idee dat vaak goed in de smaak valt zijn de heerlijke Vega kaas bitterballen.

Zuivelhoeve winkels

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere borrelplank hapjes ideeën. Mocht je nog een beetje meer hulp nodig hebben dan snappen we dat helemaal. Ga dan gezellig langs bij een van onze winkels, of bezoek onze website. Kijk bijvoorbeeld eens bij al onze recepten en doe de lekkerste inspiratie op!