Filters tonen

Borrelplank Groningen

24 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Groningen

Bij Zuivelhoeve ben je zeker op het goede adres gekomen als je in Groningen hapjes wilt bestellen. We hebben in Groningen twee Zuivelhoeve winkels om je van het gemak van onze borrelplanken te voorzien. Eén winkel is in het centrum en de ander ligt in het winkelcentrum Paddepoel. Zo kunnen we je voorzien van de lekkerst hapjes in Groningen. Bij Zuivelhoeve vind je een uitgebreid assortiment van borrelplanken die bij iedere gelegenheid past.

Soorten borrelplanken

Bij ons heb je een divers assortiment aan samengestelde borrelplanken. Deze borrelplanken zijn erg variërend en bevatten allemaal lekkernijen die goed bij elkaar passen. Onze ‘Ons borrelmomentje’ is echt een aanrader! Naast dat we al samengestelde borrelplanken hebben, kan je ook zelf borrelplanken samenstellen. We hebben drie keuzes als het gaat om zelf samen stellen: 2-4 personen, 4-8 personen en 10-15 personen. Bij het samenstellen kan je kiezen tussen verschillende borrelhapjes zoals kaas, worst, noten, tapas & zoetigheden. Zo kan jij kiezen wat je op de borrelplank wilt en zorgen wij dat we het voor je klaarmaken!

Borrelboxen

Er zijn ook nog verschillende borrelboxen beschikbaar die thuis worden bezorgd. In een box zitten 5 tot 10 producten, afhankelijk van de grootte van de box die je besteld. Dag in dag uit zorgen onze ambachtslieden uit binnen- en buitenland voor de lekkerste delicatessen die wij met trots verkopen. En met behulp van onze vakmannen en -vrouwen zorgen wij er vervolgens voor dat de beste smaken op elkaar aansluiten, maar toch gevarieerd zijn.

Waarom een borrelbox?

Het is erg makkelijk om je hapjes voor de borrel te bestellen. Soms wel veel makkelijker dan allemaal zelf kiezen. Dat is alleen niet het enige: zo kan je een borrelbox ook cadeau geven. Super leuk om weg te geven, dit valt altijd in de smaak namelijk. Daarnaast zijn onze hapjes geschikt om een vrijdagmiddagborrel mee te houden. Het is zeker ook net zo leuk om je werknemers lekkere borrelhapjes cadeau te geven.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Heb je bepaalde wensen waarmee je graag geholpen wilt worden? Dat is geen probleem! We hebben door heel Nederland veel winkels zitten die allemaal staan te popelen om je te helpen en kijk dan ook even welke winkel het dichtstbij is voor jou! Onze ondernemers staan klaar om jouw speciale wensen uit te werken.