Filters tonen

Borrelplank Eindhoven

24 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Eindhoven

Borrelplanken zijn hedendaags haast niet meer weg te denken. Daarom denkt Zuivelhoeve graag met je mee. Heb jij een borrelplank nodig in Eindhoven? Dan ben je bij Zuivelhoeve aan het juiste adres! Wij houden ervan om jouw hapjes voor te bereiden. Bestel bij ons je lekkernijen voor bij de borrel.

Borrelboxen

Naast borrelplanken hebben we ook hele lekkere borrelboxen. Deze zijn gevuld met allemaal producten die perfect passen bij de borrel. Zo hebben we meerdere gevarieerde keuzes waaruit jij kan kiezen. Ga bijvoorbeeld eens voor de vakantie borrelbox, dit geeft je een vakantiegevoel. Of ga voor een Spaans thema. Deze box heeft allemaal lekkere tapashapjes.

Wij weten dat in Eindhoven altijd goed geborreld wordt. Daarom zeggen wij dat deze borrelboxen erg in de smaak gaan vallen:
1. Wijn borrelbox: hier kan je kiezen of je een Verdejo of Garnacha wijn wilt. Verder is het rijkelijk gevuld met zoetigheid en hartige producten.
2. Bier borrelbox: Naast wijn hebben we uiteraard ook iets voor de bierliefhebbers. Dit pakket zit vol hartige producten die perfect passen bij onze eigen Zuivelhoeve Bieren.

Kant-en-klare borrelplanken

Vind je het lastig om zelf je hapjes te kiezen? Dit kunnen wij goed begrijpen! Daarom hebben wij voor jou ook borrelplanken die al samengesteld zijn. Door middel van de keuze die wij aanbieden, zorgen wij ervoor dat er altijd wat lekkers is dat jou aanspreekt. Zo staat bij iedere plank al voor hoeveel personen deze bedoeld is. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de plank wel of niet mee te bestellen en je kan zelfs de plank kopen! Hiermee zorgen we dat je geen omkijken meer hebt naar je borrelplank.

Gelegenheid

Je kan het zo gek niet bedenken of onze borrelplanken zijn geschikt. Wij zorgen dat jouw gelegenheid een feestje wordt met onze hapjes. Zo maakt het niet uit hoeveel personen er komen: wij kunnen dat voor je regelen. Zuivelhoeve zorgt voor een onvergetelijke ervaring in Eindhoven.

Het speciale van Zuivelhoeve

Het krijgen van een borrelbox is altijd leuk. Maar van Zuivelhoeve is het nog specialer. Als echte specialisten zorgen wij, naast onze kwaliteitsproducten, ook voor veel kennis en kunde in deze cadeaus. Wij zijn altijd enthousiast om dit voor jou te regelen. Zo proef en merk je dat wij al geruime tijd ervaring hebben met het maken van borrelboxen.