Filters tonen

Borrelplank Den Haag

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Den Haag

Heb je alle borrelplekjes rondom het Stadhuis van hofstad Den Haag inmiddels wel ontdekt en beginnen deze cafés verveling bij je op te wekken? Verplaats de gezelligheid naar huis met een borrelplank uit Den Haag van de Zuivelhoeve. Elke borrelplank die we in Den Haag en omstreken afleveren is met zorg bereid en dat proef je terug in iedere delicatesse die opgenomen is in het pakket dat we afleveren bij je.

De borrelplank uit Den Haag is een graag geziene ‘gast’ op verjaardagen, baby showers, bruiloften en jubilea, maar misstaat evenmin op een willekeurige avond met vrienden, een familiedag of een slagingsfuifje. Pak de satéprikkers maar alvast uit de kast, want met de borrelplank uit Den Haag van de Zuivelhoeve gaat er hoe dan ook gesmikkeld worden.

Borrelen in de Hofstad

Borrelen is onlosmakelijk verbonden met de vaderlandse cultuur, simpelweg omdat het iets is wat veel Nederlanders graag doen in het weekend. Het woord ‘borrelen’ kent zijn oorsprong in de 17e eeuw en duidt op zoiets als ‘klein drankje’. In eerste instantie ging het dus vooral om het nuttigen van een alcoholische versnapering, later kwamen daar de hapjes bij.

Ook in Den Haag weten ze wel raad met een ‘natje’ en een ‘droogje’. Een kleine 200 jaar geleden opende stokerij Van Kleef haar deuren, waar door de jaren heen heel wat flessen jenever en likeur geproduceerd werden. Bruidstranen, Kruìde Baggâh of Haagse Whisky zijn hier verreweg het bekendste voorbeeld van. Deze stokerij bestaat tot op de dag van vandaag nog en is inmiddels verworden tot een museum.

Borrelbox Den Haag

Kies je ervoor om je lekkernijen voor de borrel bij de Zuivelhoeve weg te halen? Dan dien je de borrelbox uit Den Haag zelf om te zetten in een borrelplank. Ieder pakket dat de deur uitgaat van een Zuivelhoeve-winkel wordt netjes ingepakt. Bij thuiskomst heb je eerst een feestje door de borrelbox uit te pakken en eenmaal daarvan bijgekomen, staat de échte ‘party’ op het punt van beginnen. Stal de delicatessen mooi uit over een borrelplank, waardoor alleen de gasten nog nodig zijn om van start te gaan!

Elke borrelplank in Den Haag zal vol komen te liggen met verschillende lekkernijen. Of je knapperige nootjes, zachte kaasblokjes of gedroogde nootjes laat overheersen in je borrelbox uit Den Haag, bepaal jij zelf. We hebben verschillende boxen samengesteld waar er altijd een lekkere combinatie gemaakt is tussen de lekkernijen waar de Zuivelhoeve zo bekend om is.

Bestel je borrelpakket bij de Zuivelhoeve

Staat jou een heerlijke avond te wachten en zoek je naar een leuke manier om dit in te vullen? Kom dan je borrelpakket bestellen bij de Zuivelhoeve. Je hebt zelf de keuze om bij ons langs te komen of een beroep te doen op onze bezorgservice. En heb je vragen met betrekking tot levering, allergenen of iets anders? Stel je vraag dan gerust aan één van onze keuringsmeesters.