Filters tonen

Borrelplank Breda

26 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Breda

Kom je uit de parel van het zuiden en heb je zin in een lekkere hapjes? Bij Zuivelhoeve kan je gemakkelijk een borrelplank bestellen in de omgeving Breda. Wij bieden verschillende borrelplanken en -boxen aan. Zo kan je ze thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. We zorgen ervoor dat de luxe borrelhapjes vers worden gemaakt.

Assortiment borrelplanken

Bij ons vind je een divers assortiment aan samengestelde borrelplanken. Deze variëren allemaal en bevatten lekkernijen die perfect bij elkaar passen. Naast deze planken kan je zelf ook borrelplanken samenstellen. Daarin hebben we drie opties voor je:
1. 2-4 personen
2. 4-8 personen
3. 10-15 personen
Bij het samenstellen kan er worden gekozen uit verschillende borrelhapjes zoals kaas, worst, noten en zoetwaren. Daarnaast is het samengesteld op hoeveel gram wij denken dat nodig is voor het aantal personen die je aan vinkt. Hierdoor kan jij kiezen uit een breed assortiment en dan zorgen wij dat het voor je klaar staat.

Waarom een borrelbox?

Een borrelbox is altijd goed, deze kan je bijvoorbeeld laten thuisbezorgen. Zo hebben we gevarieerd keuze. Je kan kiezen voor een wijn borrelbox, die gevuld is met een rode of witte wijn, zoetigheden en hartigheden. Of ga voor de variant met bier, deze is gemaakt met onze eigen Zuivelhoeve bieren en is verder rijkelijk gevuld met hartige producten die er perfect bij passen.

Waarom een borrelplank?

Een borrelplank van Zuivelhoeve is een goed idee voor iedereen die lekker van borrelen houdt. Jij zorgt voor de gezelligheid en wij voor de hapjes. Het is ideaal omdat wij de borrelplank helemaal opmaken. Daardoor hoef je hem alleen maar op te halen en kan je hem daarna zo op tafel zetten.

Gelegenheid

Je kan het zo gek niet bedenken en onze borrelplanken passen erbij. Wij zorgen dat jouw gelegenheid een feestje wordt met onze hapjes. Het maakt niet uit hoeveel personen er komen, dit kunnen wij altijd voor je regelen. Zo is het leuk om dit op tafel te zetten tijdens een verjaardag, gezellige borrelavond, spelletjesavond en veel meer gelegenheden.