Filters tonen

Borrelplank Apeldoorn

24 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank Apeldoorn

Wij weten dat in Apeldoorn mensen wonen die van lekker borrelen houden. Daarom is een borrelplank van Zuivelhoeve een geweldig idee. Onze boxen zijn samengesteld met heerlijke lekkernijen waar je geen genoeg van kunt krijgen. Of je nu lekker wilt borrelen met vrienden of lekker een ontspannen avond wil hebben met je partner, onze hapjes passen bij iedere gelegenheid. Zo hebben we al verschillende borrelboxen of -planken samengesteld, maar is er ook een optie om je eigen plank samen te stellen. Hierdoor bieden we je de mogelijkheid om zelf te kiezen.

Borrelboxen

Op onze webshop zijn er 21 verschillende borrelboxen die passen bij allemaal gelegenheden! Perfect voor een verjaardag, personeelsfeestje, vrijdagmiddagborrels of gewoon om even lekker genieten met je vrienden. Onze borrelboxen zijn samengesteld met het oog voor de beste combinaties. Wij vinden dat bij Apeldoorn deze borrelboxen passen:
1. Worst kaas scenario borrelbox: dit is een lekkere combinatie van kaas en worst. Zo heb je allemaal lekkere Nederlandse kazen en verschillende vleeswaren.
2. Boeren borrelbox : een geweldige combinatie van hartig en zoetigheden.

Waarom de hapjes van Zuivelhoeve Apeldoorn

De hapjes van Zuivelhoeve worden vers bereid, zodat jij er extra van kan genieten. Alle producten die we verwerken in de borrelboxen, hebben strenge testen doorstaan van onze keurmeesters. Je proeft daarom ook echt onze kwaliteitsproducten. Daarnaast is het gemak dat wij bieden ook een goede reden waarom een borrelpakket van Zuivelhoeve in de smaak valt bij velen.

Borrelplank zelf samenstellen

Wij van Zuivelhoeve vinden het belangrijk dat je altijd tevreden bent met onze lekkernijen. Naast onze samengestelde planken is er ook nog de optie om het zelf samen te stellen. Daarom kan je voor het aantal personen dat jij wilt, allemaal lekkere hapjes bestellen.

Leuke ideeën

Zoals eerder benoemd, is een borrelbox of -plank voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Het is bijvoorbeeld een erg leuk idee om je personeel een box cadeau te doen. Zo kan je iedereen thuis een feestje geven als blijk van waardering. Wij weten dat dit erg in de smaak valt. Daarnaast is het ook een leuk idee om een borrelbox cadeau te geven aan je familie of vrienden.

Zuivelhoeve

Bij ons vind je de ideale planken en boxen die je op tafel wilt zetten. Zo bereiden wij alles vers, wat zorgt voor de beste kwaliteit van onze producten. Daarom zijn onze borrelplanken alleen op te halen, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Hierdoor kan je bij ons de beste borrelplanken en boxen bestellen.