Filters tonen

Borrelplank 2 personen

4 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank 2 personen

Stellen die al langere tijd een relatie met elkaar hebben, zoeken telkens naar manieren om invulling te geven aan een ‘date night’. Een borrelplank voor 2 personen van de Zuivelhoeve is de perfecte invulling als je als stel even uitgekeken bent op de bioscoop, terrasjes of Netflixavonden. De borrelplank voor 2 personen heeft een perfecte grootte, zodat je jezelf niet zo snel overeet, maar er wel genoeg is voor jullie beiden.

Een borrelplank voor 2 personen heeft iets gemoedelijks. Je deelt de mooiste verhalen met elkaar, terwijl je samen geniet van al het lekkers dat de Zuivelhoeve te bieden heeft. Op welke borrelplank voor 2 personen is jouw oog gevallen? Bestel hem hier!

De Zuivelhoeve 2-persoons borrelplanken

Het aanbod borrelplanken is dusdanig omvangrijk bij de Zuivelhoeve, dat de keuzestress al genoeg aanwezig is. Om de keuze te versimpelen, beperken we ons op deze pagina tot de 2-persoons borrelplanken. Iedere borrelplank voor 2 personen ligt vol met andere lekkernijen. We zetten de beste borrelplanken voor 2 personen op een rijtje voor je:

  • Honey I’m home: het zou zomaar de begroeting kunnen zijn vlak voordat de date night begint, maar het is toch echt de naam van de 2-persoons borrelplank. De uiteenlopende hapjes vormen samen een kleurrijk repertoire. De groene pestokaas en de peppersweet roomkaas steekt mooi af tegen de knalgele oude kaas.
  • Knus genieten: je geniet knus met de knus genieten borrelplank. Je krijgt deze plank in bruikleen van ons, maar je kan de borg ook laten voor wat het is! De Twentse boer’n metworst en Spaanse fuet vallen in de smaak bij de liefhebbers van vlees, terwijl de pesto dipstokjes nog beter smaken als je ze door de roomkaas haalt. Knus wordt het echt als de blokjes oude en jong belegen kaas door de maag gaan!
  • De zoete liefhebbers: hartig of zoet? Het is de eeuwige strijd die stellen voeren met elkaar over hun favoriete snacks. De zoetekauw wint het bij deze 2-persoons borrelplank van de hartige liefhebber. De kokosrotsjes, limoncello amandelen en cuores di mandorla zijn vrijwel nergens anders verkrijgbaar en dat maakt deze borrelplank extra bijzonder.

Borrelplank 2 personen bestellen

Met meer dan 80 vestigingen verspreid door het land, biedt Zuivelhoeve niet alleen deze heerlijke borrelplanken, maar ook een scala aan andere opties zoals losse cadeaupakketten en brievenbusverrassingen. Bovendien kun je jouw eigen pakket samenstellen in de winkel bij jou in de buurt. Ontdek de smaken en gemakken van Zuivelhoeve, voor een onvergetelijke ervaring vol lekkernijen, gemak en keuzes op maat.