Filters tonen

Borrelbox bestellen in Amsterdam

11 resultaten

|
Sorteer op:

Spreek je deze week af met wat vrienden aan het IJ of in het Vondelpark en wil je er een geslaagde avond van maken? Verras hen dan met een borrelbox uit Amsterdam van de Zuivelhoeve. Een borrelbox uit Amsterdam bevat allerhande lekkernijen uit verschillende windhoeken van Nederland, waarbij kwaliteit de boventoon voert. Onze specialisten hebben hun best gedaan om iedere borrelbox in Amsterdam zo samen te stellen, dat er een variëteit ontstaat tussen zoete en hartige lekkernijen en eten en drinken.

De borrelbox in Amsterdam is kosteloos op te halen bij één van onze vestigingen in de hoofdstad, maar we verzenden hem net zo lief naar het adres dat jij voor ogen hebt. Meer weten over onze pakketten met delicatessen? Hieronder vertellen we je er meer over.

Borrelplank Amsterdam: onze opties

Denk jij eraan om een borrelplank in Amsterdam bij de Zuivelhoeve te bestellen? Opties hebben we te over. In ons assortiment tref je verschillende varianten van de borrelbox aan, die variëren in prijs, samenstelling en smaak. Hieronder hebben we de 21 varianten teruggebracht tot een samenstelling van 3, waarmee we je een interessante greep uit ons assortiment bieden:

  • Altijd een goed idee: Een pakket waar je het nooit fout mee doet. De heerlijk knapperige fornaccini smaken nog beter met de meegeleverde pestodip, die je ook gebruiken kunt voor de kaas. De rode wijn en Spaanse fuet completeren deze borrelbox in Amsterdam, die elk wat wils te bieden heeft.
  • Favoriet van de boer: Als winkel begonnen op het platteland, mag de favoriet van de boer niet ontbreken in het rijtje borrelboxen. Veel noten. Veel kaas. Veel vlees! En dat gaat gepaard met een verrukkelijke mosterd-dilledip!
  • Lekkers uit het Zuiden: Amsterdammer met roots in Limburg of Brabant? Waan je weer even in het zuiden door de ware bourgondiër in je naar boven te laten komen met deze borrelbox. Extra groot, zodat niemand zijn stille trek nog te hoeven voelen aan het einde van de avond!

Waarom een borrelbox Amsterdam

Een borrelbox in Amsterdam biedt soelaas voor gezelligheidsdieren die van borrelen houden, maar het gedoe van voorbereiden graag uit de weg gaan. Originaliteit is een andere reden om te kiezen voor een borrelbox Amsterdam van de Zuivelhoeve. Onze boxen bevatten namelijk producten die alom bekend zijn, maar net anders gekruid zijn zodat er een verrassende combinatie ontstaat. Tot slot verenigt de borrelbox groepen mensen, omdat ze er zo lekker uitzien dat collega’s of vrienden net wat langer blijven tot de dozen leeg zijn.

Borrelplank Amsterdam bestellen

Kom je een borrelplank in Amsterdam bestellen bij de Zuivelhoeve, dan heb je de mogelijkheid om jouw box op te halen op drie verschillende locaties in de stad. De meest centrale locatie waar je ons vindt, is de vestiging van Zuivelhoeve die op een steenworp afstand van de Amstel ligt. Ten noordwesten daarvan, vlak bij de Prinsengracht, vind je de vestiging aan de Elandsgracht. Tevens hebben we ook een locatie in de Rivierenbuurt, zodat er ook buiten de ring genoten kan worden van de borrelbox uit Amsterdam.