Filters tonen

Borrelplank (zelf samenstellen)

3 resultaten

|
Sorteer op:

Wil jij zelf bepalen welke hapjes er uiteindelijk prijken op jouw borrelplank? Een eigen borrelplank samenstellen was nog nooit zo makkelijk! Dit kan in onze webshop, maar ook in onze winkels. Je kunt op het moment suprême gemakkelijk de folie verwijderen et tada: je borrelplank staat klaar. Geen gedoe met boodschappen doen, hapjes snijden en de helft overhouden maar gewoon de perfecte borrelplank voor het moment.

Kaas & Worst

Typisch Hollandse hapjes zijn wel de gesneden kaas & worst. Er is een reden waarom deze al decennia worden geserveerd: het is ook een gouden combinatie! Het grote verschil bij ons is dat je kunt kiezen uit een brede selectie kazen & worsten. Van Normaal Nederlands tot uniek buitenlands: wij hebben het voor je. Probeer bijvoorbeeld eens de Spaanse Manchego kaas of een lekkere Franse worst. Als er een moment is om te experimenteren, is het wel nu! Natuurlijk is daarin op eigen bodem ook veel mogelijk, met onze kazen met brandnetel, pesto en nog meer. Aanvallen maar!

Noten & Tapas

Onze noten zijn altijd versgebrand in de winkel. Hierdoor krijgen ze een authentieke smaak. Je kunt namelijk voor gekruide pinda’s gaan, maar een zoete liefhebber kijkt misschien iets meer naar de chocoladepinda’s. Ook kun je genieten van heerlijke mixen. Onze macadamiamix en cranberrymix zijn niet voor niets zo geliefd! Ook kun je fantastischlekkere tapas vinden. Probeer eens onze olijven: gecoat in een laagje marinade. De peppersweets zijn ook een blikvanger, door de unieke combinatie van spicy en sweet.

Dippen maar!

Je kunt natuurlijk deze producten nóg lekkerder maken door ook dips toe te voegen aan de borrelplank. Met een ruime keus aan tapenades, dips en sauzen heb je voor elk bakje wel een lekkere toevoeging. En soms is de dip zelf al smaak zat. Dan zijn onze dipstokjes en crackers een lekkere opschepper.

Nieuwsbrief