Filters tonen

Gezonde Borrelplank

14 resultaten

|
Sorteer op:

Verantwoord genieten van lekkernijen uit Nederland en daarbuiten, zonder daarbij je dieet uit het oog te verliezen? Kom dan een gezonde borrelplank bestellen bij de Zuivelhoeve. Een gezonde borrelplank bevat delicatessen die doorgaans wat minder vet zijn of tot de groep etenswaren bevat die wat caloriearmer van stuk is. Bij de Zuivelhoeve heb je de keuze uit verschillende soorten van de gezonde borrelplank, die je zowel bij ons op kunt halen als naar je thuisadres verstuurt.

De gezonde borrelplank komt altijd jouw kant uit in een box, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor de opmaak ervan. En heb je speciale wensen of vragen? Bezoek dan jouw lokale Zuivelhoeve en stel je vragen aan één van de voedingsmeesters uit de winkel.

Waarom een borrelplank gezond?

Zo nu en dan krijgen onze Zuivelhoeve winkels de vraag waarom men een borrelplank die gezond is moet verkiezen boven een reguliere variant. Een van de redenen waarom een gezonde borrelplank het voor jou zou kunnen winnen van een ‘normaal’ exemplaar, is de frequentie waarmee je wilt genieten van onze delicatessen. Bij een borrelplank met gezond karakter is het minder erg om hem wat vaker op tafel te zetten, omdat de consequenties voor jouw welzijn er niet door wordt aangetast. Je schuldig voelen over een avondje snacken is daardoor ook niet nodig.

Een andere reden om te kiezen voor een borrelplank die gezond is, is de verrassing waar zo’n type borrelplank voor kan zorgen. Zo’n plank is gevuld met velerlei delicatessen die tot de verbeelding spreken vanwege zijn onmiskenbare smaak en kwaliteit, die ook jouw gasten zullen verbazen.

Gezonde borrelplank maken

Om echt een gezonde borrelplank te maken waar men de avond wel gevuld mee krijgt, kun je de borrelbox ook aanvullen met wat lekkernijen van het land. Beleg de randen van de borrelplank met stukjes komkommer, vul wat schaaltjes met verse aardbeien of prik gekookte eieren op speelse wijze aan een stokje. En wil je helemaal uitpakken? Breng dan een bezoekje aan het stadspark bij jou in de buurt en kijk of je wat bloemen kunt plukken. Bloemen in diverse kleuren zorgen niet alleen voor een leuke uitstraling, maar jouw gezonde borrelplank gaat er ook nog eens gezonder van uitzien.

Bestel je gezonde borrelplank bij Zuivelhoeve

Ben je er over uit dat de gezonde borrelplank jouw way-to-go moet worden dit weekend als jij je vrienden over de vloer krijgt? Kom dan jouw gezonde borrelplank bestellen bij de Zuivelhoeve. Ons keuzeaanbod is reusachtig wat betreft borrelplanken en bovendien heb je zowel de mogelijkheid om je borrelplank te kopen of deze aan ons terug te leveren en zo jouw borg terug te krijgen.