Filters tonen

Borrelplank bestellen

16 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank bestellen

Een borrelplank bestellen was nog nooit zo makkelijk! Of je nu een feestje, verjaardag of bedrijfsuitje hebt: de Zuivelhoeve borrelplank valt altijd in de smaak. Een borrelplank bestellen doe jij, het een succes maken doen wij. Zo combineren wij vakmanschap – dus de kennis & kunde van onze ondernemers – met de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Dit doen wij natuurlijk met de hoogst behalen service voor de klant.

Grote borrelplank

Naast gezelligheid is een borrelplank natuurlijk essentieel voor een fijn borrelmoment. Vind een voorgeselecteerde borrelplank – samengesteld door onze enige echte fijnproevers – of maak jouw eigen grote borrelplank klaar. Met een ruime keuze uit mooie producten selecteer jij jouw delicatessen. Dit kan van Hollandse kazen tot exotische tapas. Ons rijke assortiment aan kwaliteitsspecialiteiten vult de borrelplank precies hoe jij het wil. De grootte van de borrelplank bepaal je zelf. De keuze ligt tussen een borrelplank voor twee tot een reuzeplank voor tien. De inhoud? Zelfs die kun je bepalen. Bij de zelf-samen-te-stellen borrelplanken heb je een ruime keuze verse kazen, worstsoorten, noten, tapas & toast en dippers. Hou je niet van kiezen? Ook dat snappen wij. Ontdek hiervoor onze kant-en-klare-borrelplanken; samengesteld door onze enige echte specialisten.

Luxe borrelplank

Bourgondisch genieten doe je uiteraard met een . Dit proef je terug in ons ruime assortiment aan kwaliteitsproducten. De borrelplank wordt samengesteld met exclusieve kwaliteitskazen, authentieke worstsoorten, smaakvolle tapas en heerlijke dips. Door de kwaliteit hoog te houden in onze producten, is onze borrelplank een samenstelling van verschillende delicatessen van hoogwaardige kwaliteit. Zo heb je de perfecte luxe borrelplank.

Borrelplank voor buiten

Onze Zuivelhoeve borrelplank kun je overal meenemen. Door te werken met handige containers zijn de borrelplanken een ideale toevoeging voor een picknick, boottocht of stranddag. Voeg een lekker drankje toe en laat ons in de notities weten of je deze gekoeld wil ophalen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de borrelplank samen met jouw gekoelde biertje, wijntje of sapje. Jij zorgt voor de gezelligheid: wij doen de rest!

.

Ideeën borrelplank

Een borrelplank online bestellen is voor ons nieuw, maar door de jaren heen hebben wij veel ideeën met betrekking tot de borrelplank opgedaan. Zo hebben wij onze meest populaire onze meest populaire   kant-en-klaar in onze catalogus staan. Met één druk op de knop heb jij zo de lekkerste planken in huis. Met verschillende groottes en smaken is er vast een passende plank bij jouw gezelschap. Zoetekauwen zitten met de Zoete Liefhebbers goed, waarbij een hartige genieter met Ons Borrelmomentje zeer goed wegkomt.

Wil je liever jouw ideeën op de plank uitwerken? Stel dan jouw plank zelf samen. Via de website is dit met een paar klikken op de knop te doen. Versbereide borrelplanken kun je bestellen in verschillende groottes:
– Borrelplank voor 2 tot 4 personen samenstellen
– Borrelplank voor 4 tot 8 personen samenstellen
– Borrelplank voor 10 tot 15 personen samenstellen
Voor grotere partijen kun je uiteraard meerdere planken bestellen.

Online Borrelplank bestellen bij Zuivelhoeve

Al 40 jaar weet de Zuivelhoeve als geen ander de klant in de watten te leggen. Nu, met ruim 75 winkels door heel Nederland, weten we deze persoonlijke service toch een landelijke dekking te geven. Dit komt natuurlijk door onze fantastische ondernemers: stuk voor stuk vakmensen met een liefde voor eten en genot. Door bijzondere (kaas)cursussen door heel Europa hebben zij een collectieve kennis die geen grenzen kent.

Doordat wij met zo’n mooi team samen zijn, betekent dit dat wij de beste kwaliteit voor een zachte prijs kunnen aanbieden aan de klant. Kwaliteit staat voorop; maar wij vinden dat iedereen een borrelmoment verdient. Ons brede assortiment  biedt zo een perfecte match gebaseerd op smaak, budget & meer.