Filters tonen

Paas Borrelpakket

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Paas borrelpakket

In april is het alweer zover: Pasen! De paasdagen staan voor lente, nieuw leven en vrolijkheid, maar vooral ook voor lekker eten. Dit lentefeest is dan ook hét ultieme moment om met een paas borrelpakket een vrolijke boodschap over te brengen. Een paascadeau geven met Pasen wordt elk jaar populairder. Verras je vrienden, familie, collega’s, of zakenrelaties daarom met een heerlijk Zuivelhoeve Paas borrelpakket!

Proef het voorjaar met een borrelpakket voor Pasen!

Het voorjaar inluiden, hoe kan dat beter dan met een heerlijke paasborrel? Pasen is het moment om samen met vrienden en familie te genieten van de lekkerste voorjaars delicatessen. Ga je bijvoorbeeld op visite tijdens de paasdagen? Dan is een zelf samengestelde verrassing met kaas en andere lekkernijen altijd een goed idee om te geven. Al onze Paas borrelpakketen kunnen naar wens worden samengesteld in onze Zuivelhoeve winkels.

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we ook dit jaar weer onze favoriete voorjaars delicatessen gebundeld in een kant en klaar Paas borrelpakket. Met de heerlijke voorjaarsnotenmix, van Erk jong belegen kaas, Slob kruidenkaas, chocolade paaseitjes, Soy beam craxs, hazelnoot fuet en Eekhoeve EI-likeur begin je het paasweekend gegarandeerd goed!

Wil je echt uitpakken met de paasborrel? Probeer dan eens een van onze Zuivelhoeve bieren. Met ons heerlijk friszoete Zuivelhoeve Zwaar Blond speciaal bier maak je de paasborrel helemaal compleet. Houd je toch meer van wijn? Met een assortiment van bijna dertig kwaliteitswijnen zit er altijd iets lekkers voor je tussen!

Relatiegeschenken

Paas borrelpakketten zijn nog niet zo ingeburgerd als kerstpakketten, maar minstens zo leuk en dubbel zo verrassend! Pasen is daarom een goed moment om je werknemers, collega’s en andere zakenrelaties een Paas borrelpakket te schenken. Steeds meer bedrijven maken gebruiken van dit geefmoment! Het uitspreken van de waardering van een samenwerking is namelijk krachtiger dan men denkt. We denken graag mee voor een geschikt relatiegeschenk. Zo maken wij onze pakketten extra bijzonder met een prachtige versiering en unieke kwaliteitsproducten die passen bij de tijd van het jaar.

Paas borrelpakket bestellen

Van een Paasbrunch-pakket tot ons kleurrijke Vrolijk Pasen-pakket: Zuivelhoeve heeft een pakket voor elke paas-gelegenheid! Bestel jouw paas borrelpakket gemakkelijk via onze website of kom langs in een van onze meer dan 80 Zuivelhoeve winkels.

Heb je speciale wensen of wil je zelf een paaspakket samenstellen? Neem dan contact op met ons en we stellen met alle liefde een heerlijk pakket samen.