Filters tonen

Klein borrelpakket

46 resultaten

|
Sorteer op:

Klein borrelpakket

De Zuivelhoeve heeft iets bedacht voor de borrelaars die snel verzadigd raken en van het ene op het andere moment niks meer op kunnen, namelijk een klein borrelpakket. Zonder te overdrijven bevat zo’n klein borrelpakket het beste van alle lekkernijen die we verkopen (noten, kazen, worsten), waardoor je een lekker proefavondje tegemoet kan zien. Een klein borrelpakket voorkomt daarmee dat jij en je vrienden zich overeten en met buikpijn naar huis gaan.

Veel klanten van de Zuivelhoeve weten niet dat een klein borrelpakket bij de Zuivelhoeve al verkrijgbaar is vanaf €17,50. Daarmee houden we de prijzen laag en betaalbaar voor iedereen en kun je vaker zo’n borrelavondje organiseren. Bestel hem nu hier!

Borrelpakket klein, plezier groot

Over smaakt valt niet te twisten! En daarom heeft de Zuivelhoeve een plek ingeruimd voor meerdere varianten van het borrelpakket dat als klein omschreven wordt. De Zuivelhoeve geeft hieronder een beschrijving van de lekkerste borrelpakketten met een waarde van €20,00 of minder:

  • Klein maar fijn: geen naam van een borrelpakket dekt zo goed de lading als het klein maar fijne pakket. De Hollandse kaas in dit pakket is vol van smaak en proeft extra lekker door de toevoeging van de mosterd-dille kaasdip. De soya crackers en pinda’s zorgen voor een heerlijke extra ‘bite’, terwijl de harde worst het plaatje compleet maakt!
  • Liefde voor hartig: zoetekauwen kunnen maar beter even wegkijken, want dit kleine borrelpakket is alleen voor de aanbidders van hartig. De oude kaas uit dit pakket heeft zo lang gerijpt, dat het afbrokkelt in je mond! De boer’n mix geeft je borrelavond iets knapperigs, terwijl de worst en kaas de hartigheid van dit pakket afmaken!
  • Tijd voor weekend: zaterdag en zondag zijn de dagen waarop je de teugels even kan laten vieren na een lange werkweek. Het tijd voor weekend pakket laat je deze dagen vieren in klein gezelschap met suikerpinda’s, pittig gekruide nootjes en meer!
  • Klein geluk: geluk hoeft lang niet altijd in grote dingen te zitten. Want wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd! Snijd de nougat en kaas maar alvast aan en laat het smaken!

Waarom een klein borrelpakket?

Een klein borrelpakket is het ideale pakket voor borrelaars die na het avondeten zin hebben in wat snacks, zonder zich daarbij te overeten. Deze pakketten voorkomen daarmee dat de calorie inname te groot wordt op één dag.

Een klein borrelpakket heeft bovendien een leuk formaat voor een wat simpeler cadeau. Perfect om te geven aan een vage bekende die je al een poosje niet gezien hebt of als een kleinigheidje volstaat!

Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve heeft ook fysieke winkels waar je een klein borrelpakket kan kopen. Onze winkelbediendes hebben kant-en-klare pakketten samengesteld die je zo kan meenemen, maar maken net zo lief een pakket voor je klaar. Hierbij kan je zelf beslissen wat eraan toegevoegd moet worden, waarmee je een persoonlijke touch geeft aan je cadeau!