Filters tonen

Kaaspakket borrelpakket

4 resultaten

|
Sorteer op:

Kaaspakket borrelpakket

Loopt jouw hart over van kaas en is deze delicatesse het eerste wat jij uit de koelkast pakt als je lekkere trek hebt? Dan is het kaaspakket borrelpakket van de Zuivelhoeve het beste wat je dit weekend gaat overkomen. Het kaaspakket borrelpakket is opgebouwd uit verschillende lekkernijen, maar één of meerdere kazen zijn er hoe dan ook aan toegevoegd.

Het kaaspakket borrelpakket doet het vaak goed op verjaardagen, maar is ook een graag geziene ‘gast’ op bedrijfsborrels, vrijmibo’s of familiedagen. Elk kaaspakket borrelpakket wordt in een luxe doos verpakt, zodat je hem makkelijk mee kan nemen.

Borrelpakket kaas: onze favorieten

Aan de meeste borrelpakketten met kaas voegen we meerdere hapjes toe, omdat we ons ook voor kunnen stellen dat je wat afwisseling wil hebben qua ‘bite’ of textuur. Toch is het ook goed mogelijk dat jij jezelf als zo’n grote kaasliefhebber ziet, dat je er wel pap van lust. In dat geval laten we je graag kennismaken met de volgende exemplaren:

    • Kaasplankje 6 personen: Brie de Meaux, BLU ’61, La Tur, Geitenkaas Chevre Florette & de Époisses Manchego… Het ligt straks allemaal op jouw kaasplankje. De kaas uit Meaux is de opperbaas onder de briesoorten, terwijl veenbessen de BLU’61 haar karakteristieke smaak meegeeft. De buitenkant van La Tur heeft wel wat weg van druipstenen en de Chevre Florette & Epoisses Manchego completeren dit formidabele kaasplankje.
    • Kaasproeverij van eigen bodem: Nederland is een kaasland bij uitstek. En daarom wilden we bij de Zuivelhoeve niet achterblijven met een kaaspakket borrelpakket dat volledig afkomstig in Nederland geproduceerd is. De Ossekop kent zijn oorsprong in Brabant, de provincie waar Brabants blauw logischerwijs ook vandaan komt. De Twentse bunkerkaas heeft letterlijk onder een laagje beton gerijpt. Je snapt het pas als je het geproefd hebt!
    • Cadeaubon: vanzelfsprekend is de cadeaubon niet eetbaar, maar je kunt er wel een borrelpakket met kaas mee samenstellen! Twijfel je dus over de smaakwensen van je geliefde of een vriend? Leg het lot in zijn of haar handen en bestel deze cadeaubon bij de Zuivelhoeve.

Zuivelhoeve

Met de Zuivelhoeve ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een ruime keuze aan heerlijke kazen. Bovendien bieden wij gratis verzending vanaf 35 euro, zodat je gemakkelijk en voordelig kunt genieten van al het lekkers dat de Zuivelhoeve te bieden heeft. Wil je jouw kaaspakket borrelpakket nog persoonlijker maken? Breng dan een bezoek aan één van onze 90 winkels en stel zelf je ideale pakket samen. Proef de passie voor kaas bij de Zuivelhoeve!