Filters tonen

Borrelpakket Vaderdag

3 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket Vaderdag

Op zondag 18 juni is het weer zover: Vaderdag! De dag om je vader lekker in het zonnetje te zetten. Of je nou je eigen vader, opa, bonusvader verrast, of een vriend die net vader is geworden: ze hebben het verdiend! Helaas blijft het toch altijd een hele opgave om een geschikt cadeau te vinden voor mannen. Op de basisschool kon je nog wegkomen met een macaroni ketting of knutselwerkje van school, maar nu wordt er toch echt meer van je verwacht. Wij helpen je graag aan het perfecte cadeau met onze Zuivelhoeve borrelpakketten voor Vaderdag!

Waarom een borrelpakket?

Met een borrelpakket voor Vaderdag verras je je vader niet alleen met onze heerlijke delicatessen, maar geef je daarnaast een leuke ervaring cadeau en dat is natuurlijk onbetaalbaar! Geef je vader daarom die welverdiende relaxte borrelavond cadeau en laat hem nieuwe smaken ontdekken.

Onze Vaderdag borrelpakketten komen in iedere vorm en maat en zitten boordevol lekkers om de buik goed rond te houden. Met ons brede assortiment aan delicatessen zit er voor elke vader wel een geschikt cadeau tussen. Zo verras de echte vleeseter bijvoorbeeld met ons Worstenpakket, voorzien van vijf verschillende worsten en een heerlijk speciaal biertje!

Ben je toch op zoek naar een Vaderdag borrelbox met net wat meer variatie? Bekijk dan eens ons Van Alles Wat-borrelpakket. Deze box is gevuld met twee heerlijke kazen, verschillende soorten nootjes en een fuetworst. Tip: maak de borrel helemaal compleet met ons Zuivelhoeve Pap’s Pils , een goude rakker speciaal gebrouwen voor de vaders!

Vaderdag borrelbox bestellen

Heb jij hét ultieme borrelpakket voor Valentijn gevonden om jouw vader mee te verrassen? Bestel deze dan eenvoudig online of kom eens langs in een van onze meer dan 80 Zuivelhoeve winkels.
Wil je zelf een lekkere Vaderdag borrelbox samenstellen? Geen probleem! Kies de lekkerste producten uit en geef in een opmerking tijdens het bestellen aan dat het als cadeau bedoeld is. Zo tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je vader.

Handgeschreven vaderdagkaartje

Wil jij je Vaderdag borrelpakket extra personaliseren? Dat kan met onze speciale Zuivelhoeve Vaderdagkaarten! Geef jouw tekst door in de notities van de bestelling, dan zorgen wij dat deze boodschap op een stoer Vaderdagkaartje met het pakket mee wordt gestuurd.