Filters tonen

Borrelpakket moederdag

15 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket moederdag

Moederdag is de dag waarop we onze waardering uitspreken naar alle vrouwen die ons elke dag weer zoveel liefde, steun en zorg geven. Hoe leuk is het om op zo’n dag dan ook iets terug te geven. Spreek jouw waardering uit door middel van een heerlijk moederdag borrelpakket. Verwen jouw moeder (figuur) met de lekkerste moederdag hapjes. Want liefde gaat door de maag, toch?

Bij Zuivelhoeve is het niet zo moeilijk om het perfecte borrelpakket voor moederdag te vinden. Als familiebedrijf met meer dan tachtig lokale ondernemers en moeders door heel Nederland weten wij precies hoe we de liefste moeders in de watten moeten leggen. Met ons borrelpakket voor moederdag scoor je dus gegarandeerd punten!

Moederdag hapjes

Dat jij jouw lieve moeder graag in de watten wil leggen, begrijpen wij maar al te goed. De manier waarop je dat doet is voor velen vaak wel de vraag. Want wat geef je nou aan jouw moeder? Vaak is het lastig om iets heel specifieks te kopen. Daarom adviseren wij om jouw moeder te verwennen met een moederdag borrelpakket. Gezellig wat qualitytime en samen even genieten van de lekkerste moederdag hapjes. Iedereen bij elkaar, dat is wat een moeder het liefste wil

Moederdag & Zuivelhoeve

Over de perfecte samenstelling hoef je bij Zuivelhoeve niet meer na te denken, want dat hebben wij al voor jou gedaan. Het enige wat je hoef te doen is even naar onze winkels gaan om jouw favoriete moederdag borrelpakket te komen halen. Daarna kan het verassen en genieten beginnen. Wat wil je nou nog meer?!

Zelf aan de slag voor moederdag

Wil je het jezelf iets moeilijker te maken? Dan is zelf in de keuken aan de slag gaan een perfect idee. Onze website staat vol met de lekkerste recepten. Of het nou gaat om een smakelijk borrelhapje, origineel voorgerecht, hoofdgerecht of zelfs een toetje. Wij hebben het allemaal. Laat je inspireren en verras jouw lieve moeder met zelfgemaakte moederdag hapjes.

Zuivelhoeve winkels

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan in een van onze winkels, of om fysiek bij jouw moeder te zijn op moederdag. Dan is er ook altijd nog de mogelijkheid tot het bestellen van ons moederdag borrelpakket. Met keuze uit een kleine, grote en zelfs een brievenbus variant is er voor ieder wat wils. Ook kan het zo zijn dat je net niet helemaal blij bent met de inhoud van het moederdag borrelpakket. Mocht dit het geval zijn dan kan je altijd even langs gaan in een van onze winkels. Hier staan onze ondernemers klaar om jou te helpen met het perfecte Moederdag borrelpakket