Filters tonen

Borrelpakket kaas

23 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket kaas

Hoe vaak staan we wel niet voor de grote vraag wat we iemand nou cadeau moeten geven? Want of de opties zijn flink aan de prijs, of ontvanger ‘heeft bijna alles al’. Dan is het geven van ‘iets dat op kan’ vaak de beste oplossing. Hierdoor weet je zeker dat je geen geld kwijt bent aan een onzinnig cadeau, waar de persoon in kwestie toch niets mee zal gaan doen. Maar ja, wat geef je dan? Wij van Zuivelhoeve weten het wel, een lekker kaas borrelpakket is onze tip. Want een borrelpakket met kaas zorgt voor een heerlijk momentje waarbij je alleen maar hoeft te proeven en kunt genieten van de passie en het ambacht van Zuivelhoeve. Een leuk en lekker cadeau, vind je niet?

Origineel kaas borrelpakket

Nu valt er natuurlijk altijd wat te zeggen over de originaliteit van een kaas borrelpakket, want laten we eerlijk zijn. Een borrelpakket met kaas zien we regelmatig voorbijkomen. Toch zijn wij absoluut van mening dat het geven van een kaas borrelpakket een origineel cadeau is. Het hangt wat ons betreft namelijk heel erg af van welke kazen je in het pakket laat stoppen. Kies je voor de klassiekers, of neem je een beetje risico en laat je de ontvanger in kwestie genieten van wat spannendere kazen?

De inhoud van je borrelpakket met kaas

Zoals gezegd is de term ‘borrelpakket met kaas’ losstaand niet veelzeggend. Want welke kazen er in het desbetreffende pakketje zitten dat weet je niet. Jij als gever weet dat echter wel. Ga je voor de wat veiligere opties zoals een Noord Hollandse jong belegen gecombineerd met een stuk parmigiano regiano of kies je juist voor een kaas borrelpakket gevuld met de wat minder standaard kaasjes zoals bijvoorbeeld een boerenkaas met kruiden en een stukje Spaanse Manchego?

Aanvullingen voor in je kaas borrelpakket

Het perfecte kaas borrelpakket is natuurlijk niet alleen maar gevuld met heerlijke kaas, af en toe een knapperig borrelnootje of een andere lekkernij maakt het borrelpakket met kaas compleet. Ook hiervoor geldt dat er eindeloos veel combinaties mogelijk zijn. Onze tip is om te kiezen voor een combinatie van een lekkere notenmix, en een Spaanse of Franse worst. De verschillende kazen en deze delicatessen samen, maken jouw kaas borrelpakket helemaal compleet

Onze kaas borrelpakketten

Het perfecte kaas borrelpakket samenstellen kan best wel een uitdaging zijn, zeker als er zo veel verschillende lekkere kazen zijn om uit te kiezen. In onze webshop staan er al veel verschillende soorten borrelpakketten met kaas voor je klaar. Wil je de samenstelling toch liever zelf maken? Ga dan even langs bij een van onze winkels, hier staan onze ondernemers altijd voor je klaar om samen het lekkerste kaas borrelpakket samen te stellen!