Filters tonen

Borrelpakket 1 persoon

48 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket voor 1 persoon

Een borrel is natuurlijk altijd goed, maar in een wereld waar drukke agenda’s en snelle maaltijden vaak de overhand hebben schiet het borrelen er nog wel eens bij in. Of je nu een moment van rust zoekt of alleen maar een heerlijke snack, met enkel een borrelpakket voor één persoon voorzie jij jezelf in al je behoeften. De verschillende opties voor een borrelpakket voor één persoon van de Zuivelhoeve vormen de perfecte kans om nieuwe smaken te ontdekken en jezelf te trakteren op een heerlijke ervaring.

Voor velen is het een verrassing: bij de Zuivelhoeve kun je al een compact borrelpakket voor 1 persoon aanschaffen vanaf slechts €17,50. Deze betaalbare optie maakt het mogelijk om vaker te genieten van een verwenmomentje voor jezelf. Bestel hem nu hier!

Verschillende 1-persoons borrelpakketten

Over smaakt valt niet te twisten! En daarom heeft de Zuivelhoeve meerdere varianten opties voor een borrelpakket voor 1 persoon. De Zuivelhoeve geeft hieronder een beschrijving van de lekkerste borrelpakketten met een waarde van €18,95 of minder:

  • Klein maar fijn: Dit klein maar fijne pakket bevat Hollandse kaas die extra lekker is wanneer je deze dipt in de mosterd-dille kaasdip. Ook zitten er soya crackers en pinda’s in die zorgen voor een heerlijke crunch. De harde worst maakt dit smakelijke geheel compleet.
  • Liefde voor hartig: zoetekauwen kunnen deze beter even overslaan, want dit assortiment is speciaal voor de liefhebbers van hartig genot. De rijpe oude kaas in dit pakket is zo volmaakt gerijpt dat het smelt op je tong. De boer’n mix voegt een extra bite toe aan je borrelmoment, terwijl de worst de hartige sensatie helemaal afmaakt!
  • Klein geluk: geluk hoeft lang niet altijd in grote dingen te zitten. Want wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd! Schenk de boer’n sap maar vast in en laat het smaken!
  • Borrel brievenbus pakket: zo’n heerlijk borrelmoment voor 1 persoon hoeft natuurlijk niet alleen voor jezelf te zijn, geef een van je geliefden ook eens een heerlijk momentje voor zichzelf cadeau. Het Zuivelhoeve borrel brievenbus pakket haalt u de perfecte match van zoete en hartige borrelklassiekers in huis.

Waarom een borrelpakket voor 1 persoon?

Een klein borrelpakket voor 1 persoon is de perfecte oplossing voor wanneer je geen trek hebt in mensen om je heen, maar wel in een borrel. Zie het als de perfecte kans voor een heerlijk moment voor jezelf zonder jezelf daarbij te overeten vanwege grote verpakkingen.

Naast een moment voor jezelf is een borrelpakket voor 1 persoon ook het perfecte kleinigheidje voor een van je geliefden of een origineel cadeau om te geven aan mensen die je wat minder goed kent.

Zuivelhoeve

Niet helemaal happy met samenstelling van de inhoud van de Zuivelhoeve borrelpakketten? Kom dan gerust eens langs in één van de fysieke Zuivelhoeve winkels. Onze winkelbediendes stellen met alle liefde een borrelpakket voor 1 persoon op maat voor je samen. Hierbij kan je zelf beslissen over de inhoud van je pakket, waardoor jouw momentje voor jezelf of cadeau nog persoonlijker wordt.