Filters tonen

Borrel zomer pakket

48 resultaten

|
Sorteer op:

Borrel zomer pakket

Blijf je dit jaar binnen de landsgrenzen tijdens de zomervakantie en zoek je het vertier in andere dingen dan normaal? Verwen jezelf dan met een borrel zomer pakket van de Zuivelhoeve. Een borrel zomer pakket wordt geleverd in een compacte doos, die je onder de snelbinders mee kan nemen naar een romantisch plekje in de zon. Picknicken aan de oevers van de rivier of een fietstocht langs de uiterwaarden wordt met een borrel zomer pakket nog leuker dan normaal.

Het borrel zomer pakket is opgebouwd uit allerhande kazen, noten, worsten en andere lekkernijen. Bekende en minder bekende wisselen elkaar moeiteloos af in de borrel zomer pakketten. Zo probeer je nog eens wat! Selecteer hier jouw favoriete borrel zomer pakket.

De perfecte ingrediënten voor de zomerborrel

Zomerborrels zijn van die momenten die je later bijblijven. Vanwege de vakanties blijft iedereen wat langer plakken dan normaal en door het lekkere weer hoef je ook niet per se naar binnen te verkassen, want de temperatuur is lekker genoeg.

’s Zomers is iedereen doorgaans goed gemutst en daarom ontstaat de gezelligheid vaak vanzelf op een zomerborrel. Dat wil niet zeggen dat goed gezelschap, ijskoude drankjes en de meest verrukkelijke hapjes van de Zuivelhoeve geen spreekwoordelijke vinger in de pap hebben.

Het borrel zomer pakket is vaak een knipoog naar vakantielanden die aangedaan worden door Nederlanders. Genieten van Spaanse fuet, Italiaanse grissini of Franse brie hoeft zo niet beperkt te blijven tot de vakantie, maar kan ook op vaderlandse bodem voortgezet worden.

Een zorgvuldig samengestelde playlist met vrolijke zomerdeuntjes op de achtergrond draagt eveneens bij aan de ontspannen sfeer en verhoogt het zomergevoel. Een statafel of voldoende zitplaatsen helpen ook bij het creëren van de ideale zomerborrel.

Zomer borrel pakketten van de Zuivelhoeve

Met de zomer in volle gang bieden de zomer borrel pakketten van de Zuivelhoeve de ideale oplossing voor een gezellige samenkomst met vrienden en familie. Deze pakketten zijn perfect geprijsd, met een prijs van ongeveer 20 euro per pakket, waardoor ze betaalbaar zijn voor iedereen. De pakketten geven je echt de gelegenheid om wat nieuws te proberen, omdat ieder pakket wel lekkernijen bevat die je nog niet kent. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je eigen pakket samen te stellen in de winkel van de Zuivelhoeve of te kiezen voor een kant-en-klaar pakket via onze webshop. Een informele tuinborrel of een uitgebreid zomerfeest: het borrel zomer pakket van de Zuivelhoeve maakt jouw zomerborrel!