Filters tonen

Alcoholvrij borrelpakket

20 resultaten

|
Sorteer op:

Alcoholvrij borrelpakket

Het creëren van gezelligheid door een alcoholische borrel in te schenken is zo ingeburgerd binnen de Nederlandse cultuur, dat we soms vergeten dat we het ook leuk kunnen hebben zonder drank. Mede daarom kun je bij de Zuivelhoeve ook terecht voor een alcoholvrij borrelpakket. Werknemers van de Zuivelhoeve laten de flessen wijn of bier achterwege bij een alcoholvrij borrelpakket en voegen er in plaats daarvan een sapje aan toe. Daarmee is een alcoholvrij borrelpakket een gezonder alternatief dan de alcoholische varianten.

Het alcoholvrije borrelpakket is zo niet alleen geschikt voor zwangere vrouwen, maar ook voor mensen die uit geloofsprincipes de fles laten staan. Plaats vandaag nog je bestelling en geniet dit weekend nog van een alcoholvrij borrelpakket!

Waarom kiezen voor een borrelpakket alcoholvrij?

Kiezen voor een borrelpakket dat volledig alcoholvrij is, biedt tal van voordelen waar je op voorhand misschien niet aan gedacht hebt. Hieronder hebben we de belangrijkste overtuigingen op een rij gezet om dit pakket eens in overweging te nemen.

  • Gezondheidsoverwegingen: misselijkheid, katers of een zwaar hoofd zullen allemaal niet aan de orde zijn als je kiest voor borrelpakketten die vrij van alcohol zijn. Daarnaast behoed je je lever eveneens van problemen door de fles wat regelmatiger te laten staan.
  • Toegankelijkheid voor iedereen: alcoholvrije borrelpakketten garanderen een veilige borrel voor alle borrelaars. Zo’n pakket zorgt ervoor dat je kinderen hetzelfde kunnen eten en drinken als jij, waardoor er geen voorkeursbehandeling plaatsvindt. Daarnaast leren kinderen dat alcohol geen must is om het leuk te hebben met elkaar.
  • Variatie: alcoholvrije borrelpakketten bestaan uit totaal andere drankjes dan je gewend bent, waardoor je eens aan andere smaken kan wennen. Wat dacht je van sprankelende vruchtensappen? Daarnaast komen sommige hapjes nog beter tot hun recht met sap dan een alcoholisch drankje.

Borrelen zonder alcohol begint bij de Zuivelhoeve

Borrelen zonder alcohol: wellicht moet je eraan wennen of misschien is het wel de normaalste zaak van de wereld voor je. De Zuivelhoeve laat jou ervaren hoe lekker een borrel kan smaken zonder alcohol! Al onze hapjes zijn al vrij van alcohol, dus de rest komt dan vanzelf goed.

Onze alcoholvrije borrelpakketten zijn verkrijgbaar in onze webshop en in onze fysieke winkels, zodat je zelf kan beslissen wat je wil. De pakketten worden gratis verzonden bij een besteding van €35,00 of meer, dus waar wacht je nog op? Begin je weekend goed en geniet van een alcoholvrij borrelpakket van de Zuivelhoeve!