Filters tonen

Borrelpakket Brievenbus

10 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket brievenbus

Heb je een vriendin, kameraad of familielid die wel een hart onder de riem gebruiken kan? Verras hem of haar dan met een borrelpakket brievenbus van de Zuivelhoeve. Een borrelpakket brievenbus is een compacte doos vol verse delicatessen, die zorgvuldig samengesteld is door de expert bij jou om de hoek. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het borrelpakket brievenbus in ontvangst te nemen, doordat de doos zo compact is, dat deze door de gleuf van uw deur of bus past.

Het borrelpakket voor door de brievenbus bevat een mengelmoes aan zoetigheden en hartigheden en is van zo’n omvang, dat de borrelbox zowel voor de gever als ontvanger leuk blijft qua omvang. Onmeunig lekker, zoals we hier in Twente zeggen. Verstuur nu jouw borrelpakket brievenbus via de Zuivelhoeve!

Wanneer een borrelbox brievenbus?

Een borrelbox voor in de brievenbus komt in uiteenlopende situaties tot zijn recht. Het aantal kilometers tussen jou en de persoon die verrast wordt kan dusdanig groot zijn, dat deze afstand te groot is om louter een borrelpakket af te leveren. In zo’n geval loont het om een borrelbox brievenbus te versturen via de Zuivelhoeve. Onze verse producten worden donker en vacuüm verpakt, zodat de kwaliteit ook na verzending gewaarborgd blijft.

Smulpapen die wat minder mobiel zijn, versturen eveneens graag een borrelbox brievenbus via de Zuivelhoeve. Dankzij onze service hoeven zij het huis niet uit om inkopen te doen voor lekkernijen, aangezien wij dit uit handen nemen. Mensen die van gemak houden, behoren eveneens tot de groep die maar wat graag een beroep doet op deze dienst. Zo hoeven zij niet in de weer te zijn met een schaar, lijmstiften of plakband, want de doos wordt vakkundig door ons ingepakt.

Voor elk borrelpakket per post een thema

Een feestje om uit te pakken: dat is wat een borrelpakket per post moet zijn volgens de Zuivelhoeve. Elk product uit ons assortiment is afkomstig uit een andere plek, waarbij het ene verhaal nog mooier is dan de andere. Mede daarom heeft de Zuivelhoeve aan een aantal van onze borrelpakketten voor de brievenbus een specifiek thema gekoppeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van het boerderij brievenbuspakket, dat onder andere metworst, boerenmix en boerderijkaas bevat? Of ga je liever voor de Italiaanse ‘touch’ en stel je je smaakpapillen liever bloot aan Parmesan Reggiano, Nougat Torrone en Cuore di Mandorla? Een wereld om te proeven!

Borrelpakket brievenbus van de Zuivelhoeve

Loopt het water je al uit de mond? Wacht dan niet langer en verstuur een borrelpakket brievenbus van de Zuivelhoeve. Verras iemand die je een warm hart toedraagt of beloon jezelf na een lastige week, zodat je de deur niet meer uit hoeft om je snacks voor het weekend te scoren. Een borrelpakket brievenbus is al verkrijgbaar vanaf €16,00 en eenvoudig te bestellen via onze webshop.