Filters tonen

Borrelmomentje

62 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelmomentje

 

Maak jouw borrelmomentje compleet met de Zuivelhoeve, Op zoek naar een verjaardagscadeau, relatiegeschenk of gewoon zomaar een cadeau? Organiseer je een bedrijfsborrel of thuiswerkborrel? Een borrelmomentje is altijd een goed idee! Bij de Zuivelhoeve hebben we een ruim assortiment aan borrel- en cadeaupakketten. Via onze webshop bestel je gemakkelijk een pakket voor het ideale borrelmomentje. Haal je bestelling op in één van onze winkels of laat je borrelpakket bezorgen.

Borrelpakket bestellen

Voor ieder borrelmomentje en iedere ontvanger hebben we een geschikt borrelpakket in ons assortiment. Bekijk ons hele assortiment, bestel eenvoudig en laat je borrelpakket bezorgen op het door jou gewenste moment. Wil je een groot aantal borrelpakketten bestellen? Bekijk dan onze zakelijke pagina en neem contact op voor alle mogelijkheden.

Borrelmomentje samenstellen

Jouw borrelmomentje stel je zelf samen. Hoe je deze invult, ligt geheel aan jouw eigen smaak. Met onze borrelhapjes kun je zo de tafel vullen: van ambachtelijke kaasvlinders tot lekkere chocoladepinda’s die je voordelig kunt scoren in de 3-voor-€5 actie. Wissel lekker af met verschillende combinaties en vind zo de perfecte compagnons voor jouw borrelmomentje.

Samengestelde plank voor het borrelmomentje

Wist je dat je bij de Zuivelhoeve een plank kan samenstellen voor jouw borrelmomentje? Deze borrelplank kan gemakkelijk worden opgehaald. Met de keuze van jonge tot oude kazen, verschillende worstsoorten, ambachtelijke notenmelanges en frisse dips zijn er eindeloze combinaties te vinden. Te veel keuze? De bestsellers hebben wij al handig kant-en-klaar staan om te bestellen.

Borrelmomentje bezorgen

Bestel gemakkelijk via onze webshop, voeg een persoonlijk kaartje toe en laat je borrelpakket bezorgen. Let op: de borrelpakketten passen niet door de brievenbus en zullen dus in ontvangst moeten worden genomen door de geadresseerde. Alle borrelpakketten zijn voorzien van een Track&Trace code.
Toch niet thuis? Bestel een brievenbuspakket! Zo heb je op de dag van jouw borrelmomentje een verse levering, zelfs als je niet thuis bent. Voor alle pakketten die wél in de brievenbus passen kunt u terecht bij onze Brievenbuspakketten-pagina.

Borrelmomentje cadeau

Borrelen doen we natuurlijk het liefst samen, maar een borrel cadeau krijgen is natuurlijk een fantastische oplossing als iemand op afstand is. Bekijk onze cadeaupakketten en laat iemand verrassen met een heus borrelmomentje aan huis.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Kom je er niet helemaal uit? Of ben je op zoek naar een cadeaupakket voor een speciale gelegenheid? Onze ondernemers helpen je graag om een passend pakket te vinden. Uiteraard pakken wij het cadeaupakket mooi voor je in. Kijk op onze website voor jouw dichtstbijzijnde Zuivelhoeve.