Filters tonen

Zoete borrelhapjes

19 resultaten

|
Sorteer op:

Heerlijke zoete borrelhapjes

Op zoek naar iets zoets voor je borrelplank? Dan hebben wij de beste ideeën lekkere zoete hapjes bij de borrel te doen. Bij Zuivelhoeve hebben we hele lekkere zoete hapjes die je makkelijk op je borrelplank kan leggen. Heb je namelijk weleens nagedacht over een lekkere chocolade pinda of rozijn op je borrelplank? Er zijn zoveel mogelijkheden. Zo is het namelijk lekker om zoete hapjes bij een verjaardag te serveren voor de kinderen die aanwezig zijn. Daarnaast is het ook erg makkelijk om onze kant en klare zoete borrelhapjes klaar te zetten. Onze zoetigheid wordt door veel mensen gegeten, dus de kinderen zijn niet de enige die dit lekker vinden. Ben jij er één van?

Zoet borrelhapje

Ben je nou echt een liefhebber van zoet? Wij hebben een lekkere verrassing waar jij zeker van gaat genieten! Deze zoete borrelplank is geweldig om een keer te proberen in plaats van wat hartigs. Mocht je nou eens wat andere zoetigheden willen proberen? Neem dan eens een kijkje in de dichtstbijzijnde Zuivelhoeve. Daarnaast zullen zij ook nog veel leuke ideeën hebben, die ze graag met je delen.

Zoete recepten

Natuurlijk hebben wij ook nog leuke recepten voor je die je zelf makkelijk kan maken, bijvoorbeeld een advocaat cake. Met 90 minuten zet jij deze cake op tafel. Dit kan je ook maken met onze Choco kaatje, als je toch liever chocola eet. Probeer dit eens in plaats van een taart op een verjaardag! Daarnaast is het ook lekker om een Macadamiamix cake te maken. Het is een super leuke bezigheid, met een lekker eindresultaat. Ben je nou benieuwd naar meer inspiratie en recepten? Kijk dan even bij onze verhalen en recepten op de website, daar ga je zeker wat lekkers tussen vinden voor jezelf!

Een high tea?

Op zoek naar zoete hapjes voor een high tea? Met ons uitgebreide assortiment gaat dat zeker goedkomen. Onze chocolade truffels zijn daarvoor een perfecte keuze! Of wat denk je van heerlijke Cuore di Mandorla amandelkoeken? Deze zijn beschikbaar in verschillende smaken en zijn echt een aanrader voor je high tea. In Zuivelhoeve winkels hebben we nog veel meer lekkere zoetigheden waar je zeker blij van gaat worden.