Filters tonen

Vijgen- en dadelbrood

3 resultaten

|
Sorteer op:

Vijgen- en dadelbrood gaan perfect samen op de borrelplank. Door de goede samenhang met verschillende kazen en kaasdips. Alles is puur natuur gemaakt, waardoor je gegarandeerd het beste krijgt wat de natuur je geeft.

Dadelbrood met Walnoten

Dit heerlijke dadelbrood met walnoten wordt letterlijk alleen gemaakt van 100% dadels en walnoten. Lekker puur en precies zoals het hoort. Een verantwoord tussendoortje of een zoete aanvulling op de kaasplank. Dit brood gaat perfect samen met de Franse Chaumes kaas door de mild-pikante smaak. Met een goede kaasdip ben je de kampioen der kaasplanken met deze combo.

Mediterraanse Notenbrood

Lekker zoet en knapperig: met die woorden kunnen we het Mediterraanse Notenbrood goed aankondigen. Door de toevoeging van Spaanse vijgen en de lekkerste noten krijgt dit brood van nature een zoete smaak en een crunchy bite. Voor een lekker contrasterend geheel kun je dit heerlijk combineren met een blauwaderkaas, zoals de Blue Stilton. Een lekkere kaasdip maakt dit geheel in 1 klap compleet. Et tada: een prachtig begin van een kaasplateau!

Vijgenbrood met amandelen

Dit vijgenbrood met amandelen bestaat uit vijgen en amandelen. Lekker zoet en fruitig van smaak, heerlijk in combinatie met diverse kazen zoals een zachte geitenkaas. Onmisbaar op je kaasplank maar ook erg lekker als snack. Maak af met de Kaasdip Vijgen & Rode port en een overheerlijke combinatie is geboren.