Filters tonen

Kaaskoekjes

3 resultaten

|
Sorteer op:

Natuurlijk zijn wij gek op verse kaas. Met een oog op kwaliteit weten we het kaf van het koren te scheiden en weten we precies waar de kwaliteit ligt. Deze topkwaliteit vind je terug in de heerlijke kaaskoekjes. Op ambachtelijke wijze worden deze borrelhapjes gemaakt, met een liefde voor kwaliteitsproducten en meer.

Kaasvlinders

Deze kleine kaaskoekjes zijn een perfect hapje voor bij de borrel. De zoete, licht pikante smaak gaat heerlijk met een glas rode wijn of een donker biertje. Op ambachtelijke wijze worden deze producten gebakken door bakker Gert-Jan Mulder en zijn zoon. Voor de kaasvlinders worden alleen de lekkerste ingrediënten, zoals echte roomboter en kaas gebruikt. Omdat er echte kaas in wordt geblakerd, is het een kwalitatief fantastische snack die je niet meer snel weglegt.

Kaasstengels

Ook deze kaasstengels worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Twente door hiervoor genoemde bakker Mulder en zijn zoon. De echte roomboter en kaas die hierin worden bereid geven de kaasstengels de volle smaak die lekker eten verdient. Erg lekker bij de borrel, tussendoor of als hartige snack bij de soep.

Kaasbolletjes

Het kraakt, het smaakt! Onze kaasbolletjes zijn gemaakt met echte Noord-Hollandse Gouda kaas. Dat proef je terug door de volle smaak in het koekje. De buitenste laag is ook verrijkt met een heerlijke laag Goudse kaas, waardoor je deze smaak overal terugvindt.