Filters tonen

Japanse mix

7 resultaten

|
Sorteer op:

Het fantastische aan eten is dat je je even, voor een moment, in een ander werelddeel kan wanen. Met onze Japanse Mix moet dat wel goed komen. De smaaksensatie die je tegemoet komt in deze borrelhapjes is namelijk verslavend lekker!

Rijstcrackers

Bij ons vind je de lekkerste rijstcrackers. Gelaagd met een lekkere coating blijf je deze eten. Zo is de Baked Round bereid met echte sojasaus en zit er in de Moon Craxs echte sesam. Dit maakt het een heerlijke lichte snack die ook nog eens ontzettend lekker is!
Onze Soy Bean Craxs zijn verrijkt met heerlijke zwarte sojabonen. Voor iemand die net een stapje verder wil gaan zijn er de Soy Bean Craxs met Teriyaki. Dit maakt ze zo gevaarlijk lekker dat je ze blijft eten. Wil je toch liever bij de kaas blijven? Dan is de Sushi Cheese wel iets voor jou: lichte rijstcrackers met een zachte kaasvulling.

Pinda’s

De heerlijke kruiden uit Azië komen je tegemoet in onze lekkere varianten pinda’s. Voor een liefhebber met pit is er de Fire mix: een mix van vijf verschillende soorten pinda’s in een krokant en gekruid jasje. Een echt pittige melange. Nog niet pittig genoeg? Probeer dan de wasabi pinda’s. Met een oogstrelende groene coating en een heerlijke wasabi-geur weet je wat je te wachten staat. Lekker pittig van smaak dus extra lekker voor bij een koud biertje. Hou je liever van iets milder? Dan kun je altijd de BBQ Raviola proberen. Deze pinda’s hebben een lekker gekruid laagje en hebben een krokante bite.