Filters tonen

Hollandse borrelhapjes

41 resultaten

|
Sorteer op:

Hollandse borrelhapjes

Borrelhapjes zijn onmisbaar op een feestje. En hoe leuk is het als dat feestje volledig in Hollandse stijl is? Daarom hebben we bij Zuivelhoeve Hollandse borrelhapjes! Wij bieden A-kwaliteit borrelhapjes. Die wil je niet missen toch? Bestel daarom vandaag nog!

Waarom kiezen voor Hollandse borrelhapjes?

Hollandse borrelhapjes saai? Helemaal niet, vinden we bij Zuivelhoeve. Wij bieden veel diverse soorten kazen, worst en dipsausjes aan om je vingers bij af te likken.

Onze blokjes romige belegen kaas en blokjes oude kaas zijn de sterren van het assortiment. De kazen worden met passie en vakmanschap bereid op Nederlandse boerderijen. De karakteristieke smaak en smeuïge textuur smaakt naar meer bij elke hap.

Bij een borrelmoment hoort natuurlijk ook een goede portie worst. Onze Hollandse borrelhapjes omvatten een selectie van smaakvolle grillworst en metworst. Bereid met de beste ingrediënten, bieden deze worst een authentieke smaakbeleving. Proef de ambachtelijkheid en geniet terwijl je een stukje Nederlandse traditie proeft.

Extra toevoegingen

Naast de traditionele Hollandse borrelhapjes als worst en kaas, hebben we bij Zuivelhoeve ook heerlijke andere producten, die nog origineler zijn.

Wat dacht je bijvoorbeeld van hamrolletjes met roomkaas? Deze smaakvolle hapjes combineren de zachte, romige textuur van de roomkaas met de smaakvolle ham. De perfecte balans tussen hartig en romig maakt deze rolletjes tot een onweerstaanbare traktatie.

Natuurlijk zit je ook altijd goed met een stokbroodje. Want wie lust dat nou niet? Deze is natuurlijk niet compleet zonder smaakvolle spreads. Probeer onze kipkerriesalade, met een hartige kipsmaak en milde kerriesmaak. Of laat je betoveren door de heksenkaas, een romige delicatesse met een vleugje knoflook en kruiden. Smeer ze op je stukje stokbrood, of dik het stokbrood erin. Deze smaakvolle spreads voegen een extra gezellige touch toe aan je borrelmoment.

Borrelhapjes van kwaliteit

Bij Zuivelhoeve begrijpen we het belang van kwaliteit, gezelligheid en traditie. Onze Hollandse borrelhapjes worden met liefde en vakmanschap bereid, zodat je kunt genieten van de authentieke smaken van Nederland. Beleef het plezier van gezellige borrelmomenten en laat onze heerlijke hapjes je smaakpapillen verwennen.

Hollandse borrelhapjes kopen

Wil je dit jaar uniek zijn en de dertien-in-een-dozijn borrelhapjes achterwege laten? Kom dan je borrelhapjes voor op de verjaardag kopen bij de Zuivelhoeve. Je kan de snacks in je virtuele winkelwagen stoppen, maar je bent ook van harte welkom om één van onze vestigingen te bezoeken. Veel van onze klanten zijn al enthousiast en beoordelen ons met een 9 gemiddeld. Onze producten worden vanuit de winkel bij jou in de buurt verzonden, waardoor je de lokale ondernemer steunt. Hollandse borrelhapjes met een waarde van € 35,- of meer worden ook nog eens gratis verzonden, waardoor je niet voor extra kosten komt te staan. Bestel nu je favoriete Hollandse borrelhapjes bij Zuivelhoeve!