Filters tonen

Gezonde borrelhapjes

6 resultaten

|
Sorteer op:

Lekkere gezonde borrelhapjes

Geven we aan elkaar toe dat we allemaal weleens ’s avonds zin hebben in iets lekkers? Wij geven dat eerlijk toe, maar je kan ook eens een gezonde snack aan het einde van de dag maken. Wij willen je daar graag bij helpen en hebben zo ook een aantal producten voor je die je lekker ’s avonds op de bank kan eten. Daarnaast zijn er natuurlijk erg veel mogelijkheden als het gaat om makkelijk en gezonde borrelhapjes. Zo kan je natuurlijk ook jouw favoriete noten bestellen. Tip: noten zijn natuurlijk uit zichzelf al gezond en ook nog een goede hongerstiller, wat wil je nog meer? Wij hebben ook lekkere notenmixen met zuidvruchten erin, dat moet je eens proberen!

Gezonde borrelhapjes kant en klaar

Uiteraard is het makkelijkst om kant en klare hapjes te kopen. Daar kunnen wij jou zeker bij helpen! Wij weten dat naast de noten, ook olijven erg gezond zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten olijven die erg lekker zijn om te snoepen:
Zoete olijven
• Pesto olijven
• Naturel olijven
• Knoflook olijven

Olijven zijn namelijk erg gezond. Dat komt doordat olijven veel gezonde vetzuren bevatten. Naast olijven zijn gedroogde zuidvruchten natuurlijk ook erg gezond. Dit kan je kant en klaar eten, maar zou je eventueel ook nog anders kunnen maken met bijvoorbeeld roomkaas. Wist je dat een handje cranberries erg goed is voor je blaas? Dit kan namelijk zelfs blaasontsteking voorkomen of verhelpen! Onze zuidvruchten komen natuurlijk uit de zuidelijke landen. De vruchten groeien vaak rondom de Middellandse Zee. Deze vruchten bevatten erg veel mineralen en koolhydraten.

Makkelijke gezonde borrelhapjes recepten

Uiteraard kan je zelf ook makkelijk een gezonde snack maken. Zo kan je namelijk erg makkelijk een borrelbrood met olijven maken. Als tweede is het ook erg lekker om een gezonde ontbijtkoek te maken. Dit doe je op basis van dadels. Naast de dadels kan je ook pure chocola laten smelten, minimaal 75% puur, om daar vervolgens Spaanse babyvijgen in te dippen. Na het dippen leg je deze even in de koelkast zodat de chocola hard kan worden en dan heb je een super lekker tussendoortje of borrelhapje. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een gezond borrelhapje op tafel te zetten. Wij helpen jou daar graag bij, daarom hebben wij ook al heel veel recepten klaar staan op onze website.