Filters tonen

Borrelhapjes kerst

41 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelhapjes Kerst

Waar de feestdagen voor de één in het teken staan van familiereünies, viert de ander Kerstmis in klein gezelschap met het gezin. De belangrijkste consensus die tijdens deze dagen bereikt moet worden, is de selectie van de borrelhapjes voor Kerst. Borrelhapjes voor Kerst zet je al op tafel voordat de eerste mensen binnendruppelen. Het smikkelen kan zo op een vroeg moment van start gaan!

Je bestelt jouw borrelhapjes voor Kerst gemakkelijk via de webshop van de Zuivelhoeve, maar wees ook welkom in één van onze meer dan 80 vestigingen. De prachtig versierde winkelstraten brengen je zo direct in de juiste sferen voor de periode van het jaar. Met de Zuivelhoeve haal je de gezelligheid in huis!

Kerst borrelhapjes met de Zuivelhoeve

Familieleden die zichzelf verantwoordelijk maken voor de organisatie van Kerst, pakken doorgaans meer uit dan op andere bijeenkomsten. En daarom wil je natuurlijk dat jouw Kerst borrelhapjes eruit springen, zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis kan na afloop. Verras de familie (inclusief jezelf) met de volgende hapjes:

    • Borrelhapje met brie: de Brie de Meaux, Chevre en Zuivelhoeve brie vormen het hoofdingrediënt van dit borrelhapje voor Kerst. Je snijdt een appel in schijfjes, zodat er een oppervlak ontstaat dat makkelijk te beleggen is. Hier leg je vervolgens een flinterdunne plak brie op, waarover je wat balsamico giet. Bovenop leg je wat prosciutto ham.
    • Zalmsalsa met grissini: grissini zijn van zichzelf al smaakvol, laat staan als je het combineert met een verrukkelijke salsa. Het enige wat je hoeft te doen is het mengen van wat kwark, zalmsnippers, citroenrasp, augurkpartjes, peterselie en kappertjes tot één geheel. Haal de dipstokjes door de salsa en het genieten kan beginnen!
    • Worstenplank: een ‘carnivoor’… welke familie heeft er geen in het midden? Om alle ooms tevreden te houden, stel je een worstenplank met diverse worsten samen. Leg de plank vol met grillworst, diverse fuetsoorten, turfgerookte worsten, metworsten en Franse worsten. Voor Kerst borrelhapjes hoef je niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden!

Vanzelfsprekend kun je de wat luxere borrelhapjes voor Kerst aanvullen met kleine borrelhapjes voor Kerst, zoals baked rounds, pindarotsjes, wasabinootjes, kaasbolletjes of haknougat.

Borrelhapjes kerst bestellen

Maak deze maand het feest compleet met de heerlijke kerst borrelhapjes van de Zuivelhoeve. Tijdens de drukke decembermaand is het verstandig om je bestelling tijdig te plaatsen, zodat de bezorging soepel verloopt. Bovendien bieden we gratis verzending bij grote bestellingen, zodat je zorgeloos kunt genieten van al het lekkers. Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde beoordeling van een 9, wat nog maar eens onderstreept dat de Zuivelhoeve de juiste keuze is voor smaakvolle en kwalitatieve borrelhapjes. Bestel vandaag nog en maak een succes van je kerstborrel!