Filters tonen

Vegan borrelbox

Enig resultaat

|
Sorteer op:

Vegan borrelbox

Verwacht je op de korte termijn een gezelschap dat louter producten eet dat vrij is van dierlijke vetten en vlees? Verwelkom je gasten dan met een vegan borrelbox van de Zuivelhoeve. Een vegan borrelbox van de Zuivelhoeve laat zich graag delen met een gezelschap in een huiselijke setting, maar komt ook goed tot zijn recht als cadeau voor een vriend of vriendin.

Met hart voor de dieren en het milieu waarin zij leven, maak jij de wereld een beetje mooier met jouw keuze voor de vegan borrelbox. Hebben we je nieuwsgierigheid voldoende getriggerd? Lees dan gauw verder over de vegan borrelbox!

Speciale producten in de vega borrelbox

De Zuivelhoeve heeft hard zijn best gedaan om de vega borrelbox te voorzien van een assorti aan delicatessen, waar geen vlees of melk aan te pas is gekomen. We zijn hierin geslaagd dankzij een samenwerking die we hebben met Mr & Mrs. Watson, een onderneming die zijn bedrijfsnaam heeft opgedragen aan Donald Watson. Vlak voor het einde van de Tweede Wereldoorlog bedacht de Brit de term ‘veganisme’. Tot voor kort was Mr & Mrs. Watson een restaurant in Amsterdam, maar vandaag de dag helpen ze winkels zoals de Zuivelhoeve met het vullen van de vega borrelbox.

Momenteel heeft de Zuivelhoeve drie verschillende producten van Mr & Mrs. Watson in het assortiment. We lichten ze nader voor je toe.

  • Mr. & Mrs. Watson Walnoten: dat er geen melk aan te pas hoeft te komen om kaas lekker te laten zijn, bewijst dit product wel. De kaasmeesters hebben de walnoten op zo’n manier gekarameliseerd, dat er een heerlijk stukje camembert uit voortgekomen is. Extra lekker op een cracker. Of uit het vuistje natuurlijk!
  • Mr. & Mrs. Watson Aged Camembert: is de walnotenkaas zo goed in de smaak gevallen bij je? Probeer dan deze variant, waar cashewnoten het hoofdingrediënt is.
  • Mr. & Mrs. Watson Vegan Fondue Cashew: zoek je naar een dip voor de stukjes komkommer, wortel en aanverwante snacks? Voeg een scheutje wijn en water toe aan dit potje en voilà, je hebt de basis voor een avondje borrelen!

Nootjes: knapperige opvulling van borrelbox vegan

Vanzelfsprekend wil je niet alleen kaas in je borrelbox met vegan karakter. Om er echt een verrukkelijk avondje van te maken, biedt de Zuivelhoeve allerlei noten aan die een uitstekende aanvulling vormen op het geheel. Om volledige keuzevrijheid te hebben, adviseren we je om langs te komen in één van de vestigingen die we rijk zijn. We bieden je dan ook de gelegenheid om bepaalde noten te proeven, zodat je zeker weet dat je de juiste snacks koopt voor je vegan borrelbox!

Veganistische borrelbox kopen?

Weet je genoeg en wil je een veganistische borrelbox kopen bij de Zuivelhoeve? Plaats dan online je bestelling en doorloop ons eenvoudige bestelproces. We vragen je om een account te maken, zodat we te allen tijde terug kunnen zien wie de order geplaatst heeft bij ons.