Filters tonen

Borrelbox Twente

10 resultaten

|
Sorteer op:

Heb jij een lekkere borrel gepland staan in Twente? Als Twents familiebedrijf weten wij jou als geen ander te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes in een Borrelbox uit Twente van de Zuivelhoeve. Onze specialisten, die al decennialang in dit vak zitten, verrassen je graag met unieke combinaties die elk smaakpalet van jouw lichaam verwennen. Van zoet tot zout en geschikt van jong tot oud.

Borrelbox aan huis

Deze borrelboxen kunnen gemakkelijk via PostNL aan huis worden geleverd. Volg de box van het moment dat ze de eigen vestiging verlaten tot het bij jou geleverd is. Wil je de borrelbox liever ophalen? Dat kan natuurlijk ook bij een Zuivelhoeve bij jou in de buurt!

Borrelbox Twente

In Twente borrelen we maar wat graag! Van kroamschudd’n tot een avond voetbal op de buis: met een biertje en wat lekkernijen voelen wij ons heel erg thuis. Onze borrelboxen kunnen daarom natuurlijk aangevuld worden met voortreffelijke lokale speciaalbiertjes of een echte boer’n metworst. Ook kun je tijdens het borrelen genieten van lokale kazen. In 1 zin: in onze borrelboxen komt de liefde voor smaak en streek goed samen.

Borrelbox Twente opties

Wij bieden 10 verschillende borrelboxen aan. Hierin hopen wij jou de perfecte samenstelling te kunnen bieden. Zoals gezegd, verschillen deze boxen van inhoud. Zo hebben we onder andere:

  • Vega Borrelbox: een speciale borrelbox die is samengesteld met vegetarische kazen waarbij geen dierlijk stremsel is gebruikt
  • Zomer Borrelbox: de ideale box voor de warme dagen. Deze box zit boordevol producten die de warme temperaturen goed aankunnen en een zomeravond goed kunnen volhouden.
  • Van Alles Wat Borrelbox: Kun je niet kiezen? In de “Van Alles Wat” borrelbox hoeft dat gelukkig ook niet! Deze biedt, zoals de naam al zegt, van alles wat.