Filters tonen

Borrelbox Online Bestellen

13 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelbox online bestellen

Bij de Zuivelhoeve doen wij er alles aan om het bestellen van een borrelbox ook online werkbaar te maken. Deze borrelbox bevat alles voor een ultiem borrelmoment: een grote verscheidenheid heerlijke kazen – van jong tot overrijp -, authentieke worstsoorten uit heel Europa en natuurlijk een verse notenmix. Door ons brede assortiment vinden wij de perfecte box voor iedereen.
Voor Bourgondiërs is bijvoorbeeld de Bier Borrelpakket een perfecte match: een box met twee biertjes, verse kaas, mosterd, Franse worst en verse aardappelchips. Bij het ontvangen van deze borrelbox  ontbreekt er dus niets meer!

 

Een borrelbox op maat al vanaf 1 bestelling!

Alle borrelboxen pakken wij handmatig in de Zuivelhoeve-winkel in. Deze zorg voor boxen in combinatie met ons hoogwaardige assortiment zorgt ervoor dat wij een uniek maatwerk kunnen bieden aan klanten.
Mocht u bijvoorbeeld in plaats van een vleeswaar toch liever iets anders in uw box zien? Laat het ons in de notities weten. Dan kunnen wij uiteraard in overleg het perfecte alternatief bieden. Ook kunnen wij uiteraard aanvullingen vinden voor reeds bestaande boxen.

Borrelbox bezorgen

Borrelboxen kunnen afgehaald of thuisbezorgd worden. Voor het laatste werken wij met PostNL. De boxen wij zogeheten “hufter-proof”. Dit betekent dat door middel van sterke verpakkingsmaterialen, houtwol en een zorgvuldige plaatsing de bestelling net zo mooi aankomt. De kazen worden op de dag van verzending nog afgesneden en direct gevacuümeerd. Ook zorgen we ervoor dat alles goed is afgeplakt. Het resultaat? Een unieke versbeleving thuisbezorgd!
Jij wordt met een Track & Trace code op de hoogte gehouden.

Borrelbox door de brievenbus

Een nieuw fenomeen is het borrelbox in brievenbuspakket: dit zijn dunne pakketten die perfect door de brievenbus passen. Dit maakt het een échte verrassing voor de ontvanger. Een klein formaat betekent overigens niet dat er weinig mogelijkheden zijn. Onze brievenbuspakketten vind je in verschillende thema’s zoals Boerderij, Hollands, Italiaans of Spaans. Daarnaast hebben wij ook algemene pakketten zoals Borrelgenot, Brievenbusborrel en Lekkers door de Brievenbus.
Uiteraard worden deze ook met Track & Trace verstuurd. Zo blijf jij als verzender op de hoogte van de status van het pakket.

Borrelbox cadeau

Wat is nou leuker dan het cadeau geven van een borrelbox? Door een borrelbox cadeau te geven, heeft de ontvanger dubbel feest: eenmaal wanneer het pakket binnenkomt én wanneer het wordt genuttigd. Om dit een echt cadeau te maken, versieren wij de box en stoppen wij een persoonlijk kaartje toe – dit van het huis. Jouw boodschap schrijven wij op het kaartje en leggen we bovenop.

Een borrelbox als relatiegeschenk of zakelijk cadeau

Waarbij eerder bloemen altijd de standaard keuze was, zien wij de laatste jaren een stijgende trend in borrelboxen als relatiegeschenk of zakelijk cadeau. En waarom ook niet? Een borrelbox levert altijd een goed gevoel op: of het nu een jubileum, succes-wens, of verjaardag is. Of het nu 1 of 1000 boxen zijn; wij maken het voor elkaar.
Uiteraard kunnen wij borrelboxen ook op factuur versturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Uiteraard verzorgen wij ook graag vrijdagmiddagborrels met versbereide borrelplanken. Deze planken kun je zelf samenstellen. Ook hebben wij alvast wat succesvolle planken in onze catalogus staan.

Borrelbox samenstellen

Wil je jouw borrelbox helemaal zelf samenstellen? Neem dan contact met ons op of met een winkelier in de buurt. Wij luisteren graag en denken indien nodig graag met je mee. Ook als je een eigen inbreng – zoals een kaartje of ander klein cadeautje – wil toevoegen aan jouw box, dan kan dat.

Borrelbox met drankje

Heb jij een borrelbox gevonden die perfect bij de ontvanger past, maar mist er een drankje? Binnen dezelfde bestelling kun je gemakkelijk een drank naar keuze toevoegen. Wij zorgen ervoor dat deze wordt geplaatst in de borrelbox. Geen inspiratie? Neem contact op met een winkelier en wij vinden samen het perfecte drankje bij de box.

Zuivelhoeve Borrelboxen

Iedereen die er 1 heeft binnengekregen weet dat een Zuivelhoeve borrelbox extra speciaal is. De combinatie van ambacht, kennis & kunde met onze hoogwaardige producten zorgen voor een unieke beleving die je bijblijft.