Filters tonen

Borrelbox Brievenbus

Enig resultaat

|
Sorteer op:

Borrelpakket Brievenbus

Met een borrelpakket door de brievenbus weet jij écht iemand te verrassen. Onze lekkere kwaliteitsdelicatessen zijn nu ook verkrijgbaar in handige brievenbuspakketjes. Erg handig: want de ontvanger hoeft hiervoor niet thuis te zijn! Ideaal als je niet wilt azen of het pakket inderdaad wel is aangekomen.

Inhoud brievenbus borrelpakketten

Brievenbus borrelpakket: het woord zegt het al. Met onze pakketten haal je alles in huis om lekker te genieten van een borrel. Maar zoals elk mens is ook elk pakket anders.
Zo bieden wij Hollandse Brievenbuspakketten aan voor degene die wel houden van de Hollandse borrelplank, met 2 lekkere Hollandse kazen, lekkere dagvers gebrande pinda’s en ambachtelijke drop voor de zoete toon.
Liever landelijk? Ons boerderij borrelpakket heeft alles voor de boer’n trek. Lekkere boerenkazen, en lekkere Boer’n Notenmix en een Boer’n Metworst maakt niet alleen een boer blij, maar ook vele anderen. Erg leuk als kleinigheidje.
Een borrelgenot pakket is hét borrelpakket onder de brievenbuspakketten. Hierin bieden wij van alle hapjes iets aan. Een kaasje, nootje, fuet en olijven bieden voor elke smaakpapil een heerlijke traktatie.

Grootte brievenbuspakketten

Een kleinigheidje of riant cadeau? Wij bieden borrelpakketten aan voor een grote verscheidenheid aan budget. Raadpleeg de catalogus of een winkel bij jou in de buurt om een voorstel op maat te ontvangen. Wij denken erg graag met jou mee.

Brievenbus Borrelpakketten bij Zuivelhoeve

Zuivelhoeve biedt echte ambachtelijke brievenbus borrelpakketten aan. Zo worden de kazen pas gesneden op moment van verzending en komen al onze producten rechtstreeks van de bron. Zo zorgen wij ervoor dat jouw pakket volledig naar jouw wens wordt geleverd!